Voor ondernemers en hun teams is samenwerking steeds meer de onderscheidende factor voor succes: binnen de organisatie, maar ook met partners en klanten. Onder steeds hogere druk moet je als ondernemer steeds opnieuw het beste uit iedereen weten te halen. Iedereen heeft goede en slechte kanten. Het gaat erom dat je daar als ondernemer op de juiste manier op inspeelt.

Dit is de stelling van Dirk Devos, ervaren coach en auteur van het internationale leiderschapsboek ‘Leading from behind’. Tijdens de Positive Team Power Sessie, geleid door Dirk, leer je in 2 uur de belangrijkste praktische tips hoe je onder hoge druk, elke keer opnieuw, het beste van iedereen kunt (blijven) krijgen. Samenwerken is het nieuwe business doen.

Tijdstip: 19.15-21.45 uur (inloop 19:00 uur). Napraten met een drankje.
Locatie: Paterskerk in Weert
In het kader van kennismaken met de regio gratis toegang.

Ik ben aanwezig

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Bedrijfsnaam

Functie

Telefoon

Website

Opmerkingen

 

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.