Maak kennis met Cubis, de wereld van cultuur, ontspanning en business

RICK, de cultuurpartner in Midden-Limburg, is eind 2023 lid geworden van Cubis, een culturele businessclub uit de regio Weert. Deze samenwerking heeft als doel om de werelden van kunst, cultuur en business samen te brengen. Cubis biedt het bedrijfsleven een unieke kans om te netwerken in een privé-setting, waarmee een bijdrage wordt geleverd aan de sociaal-culturele aantrekkingskracht van Weert en omstreken. Cubis ondersteunt o.a. de start van het culturele seizoen het Cultureel Lint op zondag 22 september 2024 en geeft aandacht aan jong regionaal talent.

Met kunst en cultuur brengt RICK mensen, drijfveren en beleefwerelden samen
Frank Rademakers, directeur-bestuurder van RICK, is blij met de samenwerking. “RICK is dé cultuurpartner in de regio. In elke fase van het leven brengen we mensen met kunst en cultuur in beweging. We helpen kinderen, jongeren en volwassenen om zichzelf, elkaar en de wereld beter te begrijpen. Via educatieve programma’s op school en inspirerende activiteiten in de wijk delen we onze kennis en liefde voor kunst, ontwikkelen we talenten en maken we belangrijke thema’s bespreekbaar. RICK laat grenzen vervagen. Door kunstdisciplines met elkaar te verbinden en van elkaar te leren, ontstaan de mooiste creaties. Cubis biedt ons een platform waarop we in een informele sfeer kunnen samenkomen met ondernemers met een hart voor cultuur uit de regio.” Wil je meer weten over RICK, bezoek dan de website.

www.rickraakt.nl


Word lid van het gezelligste netwerk in Weert en omstreken. Combineer zakendoen met een gezellige theateravond uit! Neem uw partner en relaties mee en netwerk in een ongedwongen sfeer. Voor meer informatie over de culturele en zakelijke mogelijkheden die Cubis u biedt, kunt u contact opnemen met Hanneke Schreurs (Munttheater) of een van de bestuursleden Johan Heijnen, Balder Lamers of Anja Rutten. Hanneke is bereikbaar via telefoon via 0495-513575 of via e-mail: info@cubisweert.nl

www.cubisweert.nl