Van woensdag 27 maart tot en met zaterdag 20 april zoeken stichting Onterfd Goed liefhebbers voor ‘winkeldochters’. Schilderijen, grafiek en historische objecten die al te lang wachten op een nieuwe eigenaar, krijgen extra aandacht en worden met hoge kortingen aangeboden. Op de hele collectie in de verkoophal op Sectie-C krijg je minimaal 20% korting, en die korting kan oplopen tot maar liefst 70%. Tot 20 april is men van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. (Op zondag gesloten).

Verhuizing
Stichting Onterfd Goed opent 1 mei de deuren aan de Willem van Konijnenburglaan 1B in Eindhoven. Men verhuist naar de rand van het centrum van Eindhoven, waar het wordt omringd door verschillende woonwinkels. Het gebied ligt op loopafstand van het station, het Van Abbemuseum, het DAF museum en de creatieve gebieden NRE-terrein en de Caai (de Campina).

Over Onterfd Goed
Stichting Onterfd Goed is een non-profit organisatie met de culturele ANBI status. Zij adviseert en ondersteunt Nederlandse erfgoedbeheerders zoals musea en gemeentes bij het verbeteren van hun collecties. Na een soms langdurig adviestraject beslist de opdrachtgever welke objecten moeten worden ‘ontzameld’ en deze worden vervolgens overgedragen aan Onterfd Goed met als opdracht: Zorg dat deze ‘verweesde’ objecten een nieuwe eigenaar krijgen. Doordat er geen winst hoeft te worden gemaakt, zijn de objecten zó geprijsd dat het voor iedereen haalbaar is om een authentiek kunstwerk van een Nederlandse kunstenaar van vernietiging te redden en tegelijkertijd de musea te helpen

Vanaf 1 mei zijn is nieuwe locatie geopend: woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en iedere zondag 12.00 tot 17.00 uur