Keyportregio – Op donderdagmiddag 4 maart vertelt een ervaren subsidieadviseur van TRIAS je alles over de do’s en don’ts. Wat komt wel en wat niet in aanmerking? Hoe werk ik mijn idee uit tot een volledig plan? Welke kosten kun je opvoeren? Doe mee met deze online sessie!

Juist in deze tijd zijn veel bedrijven bezig met het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Soms noodgedwongen, omdat de omstandigheden erom vragen, soms simpelweg omdat nieuwe kansen zich voordoen. De verkennende voorfase van dergelijke ontwikkeltrajecten is vaak tijdrovend. En met een hoog risico, immers zijn nog veel variabelen onzeker. Dat is voor een MKB bedrijf lastig, want tijd en geld investeren, zonder directe opbrengst in zicht, past vaak niet in de dagelijkse realiteit. Een subsidie kan hier bij oplossing bieden!

Een hele concrete kans is de MIT Haalbaarheid subsidie, die in april weer opent. Deze subsidie is gericht op innovatieve MKB-ondernemers, die hiermee de technische en economische risicos’ in kaart brengen van een voorgenomen innovatieproject.

Kortom: Wil je weten hoe je succesvol gebruik maakt van de MIT Haalbaarheid regeling? Doe dan mee met de online werksessie op 4 maart 2021 om 13:00 uur tot 14:00 uur!

Informatie en inschrijven


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?
Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie, Duurzaamheid en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.