In de keuken van Hostellerie Munten worden gerechten en bites met passie klaargemaakt door ons professionele keukenteam. Deze kunnen genuttigd worden in ons restaurant met stadstuin of in de gezellige Wine Bar. De menukaart is gevarieerd en wisselt regelmatig van gerechten en menu’s.

Zakelijk ontmoeten in een informele sfeer is bij ons uiteraard mogelijk. De ruimtes zijn multifunctioneel, zodat u met een klein of groot gezelschap bij ons terechtkunt. Wij bieden diverse arrangementen met en zonder 4-sterrenovernachting.

Home is not a place, it’s a feeling!
Rick Renders & Saadia Eddib

Openingstijden zondag t/m vrijdag: 12:00 tot 21:30 uur en zaterdag van 18:00 tot 21:30 uur.

HOSTELLERIE MUNTEN
Wilhelminasingel 276, Weert
T. 0495 – 531 057
E. info@hostelleriemunten.nl
hostelleriemunten.nl

DELEN
Vorig artikelRestaurant Flavours
Volgend artikelRestaurant OH30