De beleving van u als gast staat bij ons centraal en graag nemen we u mee op culinaire reis. In het ‘Beleef-menu’ proeft u het seizoen en maken we gebruik van de mooiste streekproducten van het moment: een beetje eigenwijs en net even iets anders.

Restaurant OH30 is gevestigd in een van de mooiste historische panden van Weert: de Wilhelmus Hubertus molen aan de Oude Hushoverweg. Dat alles in een comfortabele setting met zicht op de open keuken, het moderne interieur in combinatie met de oude elementen van de molenbouw.

Emile, Elvira Maessen & team OH30

Ontvangsttijden donderdag t/m zaterdag: lunch van 12.00 tot 13.00 uur, diner vanaf 18.00 uur en zondag: 13.00 tot 19.00 uur.

RESTAURANT OH30
Oude Hushoverweg 30, Weert
T. 0495- 850 802
E. info@restaurantoh30.nl
restaurantoh30.nl

DELEN
Vorig artikelHostellerie Munten
Volgend artikelRestaurant Marrees