Chef-kok Ron Lemmens van Flavours. FOTOGRAFIE: IRENE VAN WEL

Groots genieten van fijne gerechten en mooie wijnen, en dat alles in een huiselijke sfeer. Ongedwongen een heerlijke avond uit! Patron-cuisinier Ron Lemmens en gastvrouw Lindsay Lemmens-Grein zorgen samen met hun zwarte en witte brigade voor een totaalbeleving. Het smaakvol ingerichte restaurant ligt op een steenworp afstand van de Martinuskerk in het centrum van Weert.

Zoet. Bitter. Zout. Zuur. Umami. Deze vijf flavours zijn de basis van elke keuken. Maar wat Ron Lemmens ermee creëert, mag gerust als bijzonder omschreven worden volgens Michelin. Restaurant Flavours werd dit jaar bekroond met een Michelinster.

Openingstijden woensdag vanaf 18.00 uur en donderdag t/m zaterdag: 12.00 tot 14.00 uur, diner vanaf 18.00 uur.

RESTAURANT FLAVOURS
Hoogstraat 28, Weert
T. 0495 – 451 022
E. info@restaurantflavours.nl
restaurantflavours.nl