Wie wint de ondernemersprijs van Nederweert en Weert in 2023? Wie ontvangt de Rabobank Verbindingsprijs en welke bedrijven presenteren zich als Belofte van het Weerterland op het podium van het Munttheater?

Het Weerterland telt tal van succesvolle en inspirerende ondernemers. Ondernemers om trots op te zijn! De Weerterlandprijs biedt een podium om deze ondernemers in de schijnwerpers te zetten.

Deze Weerterlandprijs wordt toegekend aan de best preste-rende ondernemer uit de regio Weert en Nederweert. De prijs bestaat uit de Ondernemersprijs, de Rabobank Verbindingsprijs en wordt inmiddels breed gesteund door de beide gemeentes en het bedrijfsleven. Daarnaast biedt de Weerter-land Ondernemers-prijs een podium aan drie startende ondernemers onder de naam “De Belofte”. Rotaryclub Weert – Land van Horne organiseert wederom de feestelijke finaleavond in het Munttheater. Uit de vele mooie en bijzondere inzendingen is een selectie gemaakt van bedrijven die kans maken op de titels.

Genomineerde bedrijven Weerterlandprijs 2023
Dit zijn de drie genomineerden die strijden om de prestigieuze Weerterlandprijs. Zij zijn geselecteerd door de selectiecommissie en deze bedrijven werden door een onafhankelijke jury bezocht. De winnaar wordt op 24 oktober in het Munttheater bekend gemaakt. De genomineerde bedrijven zijn:

• JCS Partyrent, Ospel, Joey en Christianne Sonnemans
• Multitube Engineering BV, Weert, Leon Coolen & Jan Verhees
• Rijvers BV, Weert, Chris Wiermans

Rabobank Verbindingsprijs
Ook deze editie heeft Rabobank Midden-Limburg het initiatief genomen om een prijs toe te kennen aan bedrijven die op een unieke, innovatieve of zeer effectieve manier een verbinding zijn aangegaan. De genomineerden voor de Verbindingsprijs zijn:

• Zorgcomponent van Huize te Gastel, Gastel
• Energie HandelsPlatform Pannenweg II, Nederweert
• Kiri Tree van Dealin Green, Sint Joost

Belofte van het Weerterland 2023
Binnen de regio Weert-Nederweert wordt aan drie (startende) ondernemers met jonge bedrijven (tussen de twee en vijf jaar) het podium van de Weerterlandprijs aangeboden. Een uniek moment om de regio kennis te laten maken met deze bedrijven en hun ambitieuze toekomstplannen. Deze bedrijven zijn:

• Onenine, Sjoerd Sijben
• Reuzenpanda, Jur Jansen en Max Lenaers
• Schoner Werken, Bart van Wijhe en Ruud Danklof

Bekendmaking winnaars in Munttheater
De winnaars van de Weerterlandprijs, de Verbindings-prijs en de drie pitches van de Beloftes worden tijdens de feestelijke bijeenkomst op 24 oktober in het Munttheater voorgesteld. De presentatie van de feestavond is in handen van L1-presentatrice Vivian Lataster en TEDx spreker Richard de Hoop! Naast een wervelende presentatie neemt Richard de bezoekers mee in “Futureproof ondernemen” en geeft zijn visie op ondernemerschap en succesvol omgaan met verande-ringen die op je pad komen. De avond wordt afgesloten met een informele netwerkborrel. Meer informatie over deze avond en over de Weerterlandprijs vindt u op www.weerterlandprijs.nl

Kaartjes voor deze feestelijke en gevarieerde ondernemers-avond op dinsdag 24 oktober a.s. zijn te bestellen via de website van het Munttheater:

www.munttheater.nl

DELEN
Vorig artikelWelkom bij ’t Zusje
Volgend artikelDe Schuttershoeve