In Altweerterheide, het groene hart van de stad Weert, ligt De Schuttershoeve. Met in de directe nabijheid onder meer de Laurabossen, het Wijffelterbroek, de Tungelerwallen, recreatiegebied De IJzeren Man en op een steenworp afstand van België, is dit dé plek waar fietsers, wandelaars en ruiters kunnen uitspannen en ontspannen.

Maar het is er ook heerlijk om gewoon even weg te zijn uit de stad om te vertoeven in het groen en waar je kinderen dolle pret hebben in de speeltuin. De eigenaren Inge en Ralf Beerents met hun kinderen Milan en Demi en hun medewerkers staan voor u klaar. Bij goed weer is het heerlijk op het grote terras en binnen is het altijd behaaglijk en sfeervol.

De uitgebreide menu- en drankenkaart laat niets aan het toeval over. Grote en kleine eters, hapjespikkers en smulpapen: kies maar uit. Dieet, allergie of intolerantie: geen probleem. Veel gerechten uit eigen keuken, alleen de beste kwaliteit en vers bereid.

Openingstijden woensdag t/m zondag van 11.00-21.00 uur.

DE SCHUTTERSHOEVE
Grotesteeg 10, Weert
T. 0495 533 984
E. info@deschuttershoeve.nl

deschuttershoeve.nl