Bourgondisch genieten samen met de mensen die je liefhebt. In een knusse ontspannen ambiance kleine, verspreide gerechtjes proeven. Bij ’t Zusje speelt tijd geen rol. We zijn er voor je, voel je thuis en geniet!

Naast het welbekende ‘Avondvullend bourgondisch dineren’ ben je vanaf nu ook van harte welkom voor de smaakvolle ‘Heerlijke rondjes van ’t Zusje’. Juist voor de spontane momenten zoals na een winkeldagje, wanneer je voor een concertbezoek nog iets wilt eten of gewoon geen zin hebt om zelf te koken! Kom dan genieten van enkele rondjes heerlijke versbereide tapasgerechtjes. Jij en je gezelschap kiezen ieder rondje 2 gerechtjes uit, voor een speciale rondjes-prijs.

Met een kusje van ’t Zusje Weert

Openingstijden
Kom dagelijks bourgondisch genieten van 16:00 – 23:00 uur.
Donderdag t/m zondag en feestdagen geopend voor een bourgondische lunch vanaf 12:00 uur.

‘T ZUSJE WEERT
Oelemarkt 10, Weert
T. 0495-725 800
zusje.nl/onze-zusjes/weert