Manager Angèle de Vroom

Golfbaan Crossmoor, Restaurant Laurius en Hotel Laurabos bieden een gastvrij onthaal aan sportievelingen, fijnproevers en natuurliefhebbers. In alle seizoenen is Domein Laurabos een unieke gelegenheid voor een zakelijke bijeenkomst. Manager Angèle de Vroom: “Dankzij de prachtig omringende natuur vindt u hier rust, ruimte en privacy. Heerlijk knus en warm binnen genieten in de winter of zomers op ons terras op het zuiden, aan de rand van de golfbaan. Ver weg van de alledaagse hectiek, waarbij de beleving bijdraagt aan de bevordering van de zakelijke samenwerking.”

Bij Domein Laurabos, midden in de Weerter natuur, kunt u niet alleen terecht om een balletje te slaan op de 18 holesgolfbaan. Het is ook de ideale plek voor een vergadering of een zakelijke lunch of diner, met overnachten in een luxe hotelkamer als optie.

Vergaderingen en evenementen
Domein Laurabos beschikt over uitgebreide faciliteiten en biedt vele mogelijkheden voor het organiseren van heisessies, vergaderingen, presentaties, zakelijke lunches of volledig verzorgde evenementen. Zowel kleine als grote gezelschappen komen niets tekort. Ontsnap aan de vier muren van kantoor en kies voor een zakelijke bijeenkomst op maat in een mooie, groene omgeving. Begin de dag met een verfrissende wandeling door de natuur, volg een training in een van de vergaderruimten, geniet van een heerlijke lunch, neem een les bij een golfprofessional en sluit de dag af met een borrel aan de bar. De verschillende ruimten in combinatie met het restaurant, het grote terras en de audiovisuele faciliteiten maken dit ook geschikt voor een groter evenement of bedrijfsfeest.

Private dining
Bourgondisch genieten en gastronomie staan bij Domein Laurabos hoog in het vaandel. Dit kan in zowel de brasserie ‘L’ als in ‘fine dining’ Restaurant Laurius ‘dining with a view’. In Laurius kunt u de ‘private dining’ reserveren voor maximaal 25 personen en bent u gescheiden van overige ruimten door geluidsdichte schuifwanden. Hier kunt u genieten van een zakelijk diner, lunch of buffet. Angèle de Vroom: “We hanteren geen vast menu, maar inventariseren de wensen van de klant en spelen daarop in. Chefkok Ronny Smeets bereidt verfijnde en pure gerechten met een bite, waarin producten uit het seizoen een hoofdrol spelen; volledig op maat en daarmee ideaal voor een zakelijk diner of bedrijfsborrel/-feest. Onze keuken en interieur weerspiegelen onze liefde voor de natuur.”

Overnachten
Om uw zakelijk verblijf compleet te maken heeft Domein Laurabos overnachtingsopties. Twaalf luxe kamers, waarvan zes met privéterras en met uitzicht op de golfbaan of het bos, bieden de mogelijkheid om helemaal tot rust te komen. Een ideale optie als u relaties wilt accommoderen.

Bij Domein Laurabos kunt u een aantal arrangementen kiezen met een combinatie van golfen, dineren en overnachten. Al met al is Domein Laurabos een idyllische, stille en prachtige omgeving voor onder-nemersbijeenkomsten. Niet alleen om zakelijke relaties te ontvangen, maar bijvoorbeeld ook voor brainstormsessies met eigen personeel. Ongetwijfeld dat er in deze inspirerende omgeving de meest creatieve ideeën worden geboren.

www.domeinlaurabos.com