In de categorie beste product van de Weerterlandprijs 2016 kunnen ondernemers uit Nederweert en Weert hun product aanmelden!

Meesterijsbereider Marcel Janssen van IJssalon Florence uit Nederweert heeft zijn nieuwste creatie kruimelijs-vlaai aangemeld voor de Productprijs 2016. Ook de Fresh Allstars van dansschool Fresh, de dansgroep die Weert op de kaart heeft gezet bij Holland’s Got Talent, dingen mee naar de prijs. Hiernaast zijn er nog een vele geweldige producten zoals o.a., het Klimbos, het Zakenblad en een Slakkentour waarop gestemd kan worden. De productprijs 2014 werd door de nieuwszender Weert de Gekste gewonnen. De inzendingen voor editie 2016 zijn te zien op de website weerterlandprijs.nl Vanuit de stemmen wordt een top drie samengesteld. De uiteindelijke winnaar wordt tijdens een feestelijke eindmanifestatie op 4 november door het publiek gekozen. U kunt nog stemmen tot 15 oktober 2016.

De Weerterlandprijs wil ondernemers en producten uit Nederweert en Weert een podium bieden en hiermee het ondernemerschap in de regio stimuleren. Naast de productprijs is er ook een ondernemersprijs en een verbindingsprijs te vergeven. Drie prijzen dus, die toegekend worden aan de best presterende ondernemers in hun categorie uit de gemeentes Nederweert en Weert.

Op vrijdag 4 november 2016 worden de winnaars van de Weerterlandprijs bekend gemaakt in het munttheater van Weert! Deze avond begint met een stijlvolle ontvangst gevolgd door een zinnenprikkelende theatershow gearrangeerd door de Weerter musicus Peter Baartmans en beeldend kunstenaar Renier Vaessen. Hierna volgt een swingende feestavond. Onbetwist hoogtepunt van de avond is de bekendmaking van de winnaars. Meer informatie over de Weerterlandprijs vindt u op weerterlandprijs.nl.