Saelmans Bedrijfsmakelaar

Het toonaangevende vakblad voor commercieel vastgoed Propertynl heeft Saelmans Bedrijfsmakelaardij beoordeeld als marktleider in Midden-Limburg.

Zowel in de algemene top 50 als in de top 10 kantoren, bedrijfsruimte en winkelruimte is Saelmans lijstaanvoerder. De Weerter makelaardij heeft in totaal en binnen die drie categorieën het meeste aanbod van commercieel vastgoed.

Saelmans top 10

Saelmans top 50

‘Uiterst trots’
“Als eigenaar van het drie generaties tellend familiebedrijf ben ik uiterst trots dat deze specialisatie met Guido Berntsen is uitgegroeid en heeft geleid tot een respectabel marktleiderschap op gebied van Midden-Limburgs aanbod commercieel vastgoed”, zegt Dolf Geleijns, directeur van Saelmans Makelaardij.

Interview
In de nieuwste editie van het Zakenblad
staat een interview met Dolf Geleijns en Maarten Kirkels van Hermans Bedrijfsmakelaars. Dat artikel is ook online te lezen op deze website.
In het artikel pleiten de makelaars – die allebei actief zijn in het Weerterland – voor een actievere promotie van die regio. Ook vinden zij dat makelaars onderling meer moeten samenwerken. Het belangrijkste is volgens Geleijns en Kirkels dat een bepaalde ruimte gevuld wordt. Welke makelaardij daarbij is betrokken, is minder belangrijk.