De gemeente Weert staat landelijk bekend als Weert Paardenstad. In het door Limburg Paardensport ontwikkelde Paardensportplan (2014) staat als uitgangspunt: Weert Paardenstad; het behartigen en promoten van de paardensport niet alleen in de regio maar ook provinciaal.

Een online platform met hippisch nieuws uit de regio ontbrak nog. Daar is nu verandering in gekomen. Op deze pagina ziet u alle ins en outs van de regio Weert met betrekking tot de hippische sport in alle disciplines die onze stad rijk is. Het betreft nieuws rondom topsport, breedtesport, concoursen,  evenementen, hippisch onderwijs, talentencentra en achtergrond informatie over bedrijven, ruiters en hippische ondernemers.

Hippisch nieuws
De ontwikkeling van deze marketing tool voor Weert Paardenstad is een initiatief van hippisch communicatiebureau EHS communications en wordt ondersteund door de gemeente Weert. “Het is begonnen als Facebookpagina en hopelijk wordt het op korte termijn ook een website”, zegt Floor Schoenmakers van EHS communications. “De pagina staat nu pas zes dagen online en slaat meteen erg goed aan. Het berichtbereik is groot.”

Mocht u zich aan willen melden als redacteur voor deze pagina, neem dan contact op met Floor Schoenmakers; info@ehscommunications.nl.