Stadstriathlon Weert (STW) en Hotel Golden Tulip Weert hebben een partnership contract getekend. Dit betekent dat de STW-organisatie de komende jaren verzekerd is van de hulp van Hotel Golden Tulip Weert. Zowel gedurende het Stadstriathlon weekend van 10-11-12 juni als daar buiten.

Het hotel zal fungeren als locatie voor de vele vergaderingen met de externe partijen van de Stadstriathlon, maar ook voor de overnachtingen van de officials en de binnenlandse en buitenlandse deelnemers.

Professionele Europese deelnemers
Met name voor de professionele Europese deelnemers is het erg belangrijk om een hotel in de buurt van de wedstrijd te hebben waarbij alles is afgestemd op een optimale wedstrijdvoorbereiding. Om ook de toeschouwers en gasten van een professionele service te voorzien zal Hotel Golden Tulip Weert een coördinerende rol spelen in het horeca samenwerkingsverband rondom het Bassin gedurende het triathlon weekend.

Hotel Golden Tulip Weert
Het Golden Tulip Weert is gelegen aan de rand van Weert. Het 4-sterren hotel heeft 60 kamers en zeven vergaderruimtes voor zakelijke en particuliere reizigers. Tot de voorzieningen behoren onder andere wifi en een eigen brasserie. De echte aantrekkingskracht van het hotel is echter de gunstige ligging, waardoor gasten makkelijk per fiets de omgeving kunnen verkennen of een dagje kunnen gaan winkelen in Weert.

Het Golden Tulip Weert is een fantastisch hotel voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Zakenreizigers kunnen gebruikmaken van de zeven vergaderzalen met wifi-toegang, terwijl gasten die het hotel ter ontspanning bezoeken, buiten op het terras van de zon kunnen genieten. Alle gasten kunnen dineren in De Heeren van Horne en overal in dit 4 sterren hotel is wifi beschikbaar. De receptie van het hotel is 24 uur per dag geopend.

Goldentulip 2