Crossmoor Charity Cup
Crossmoor Charity Cup

Op vrijdag 3 juni 2016 wordt op de prachtige baan van Golf en Country Club Crossmoor in Weert een speciale golfdag gehouden ten bate van een bijzonder Weerter project, te weten Het Franciscus Hospice Weert. Een niet meer weg te denken instituut in Weert waar het mogelijk wordt gemaakt om in een terminale fase op een rustige en waardige manier in huiselijke omgeving de laatste dagen van het leven door te brengen.

Twee voorgaande edities van de Crossmoor Charity Cup brachten inmiddels erg veel geld op; in 2014 ruim € 40.000,00 voor het Toon Hermans Huis Weert en in 2015 een bedrag van ruim € 45.000,00 voor de Voedselbank Weert. Ieder jaar weer is dit alleen maar mogelijk dankzij bijna 150 golfers, de deelnemers aan de after golf party en een groot aantal sponsoren uit de wijde omgeving van Weert! De komende Crossmoor Charity Cup van 3 juni is inmiddels helemaal uitverkocht en als nooit tevoren hebben zich meer sponsoren aangemeld die het goede doel Het Franciscus Hospice Weert een warm hart toedragen.

Na afloop van de wedstrijd komen alle deelnemers gezamenlijk bij elkaar voor een uitgebreid culinair en muzikaal omlijst slotfestijn. Onderdeel hiervan is ook een prachtige veiling en loterij om daarmee extra geld te genereren voor het goede doel. Gedurende de avond zal de opbrengst van deze dag bekend worden gemaakt en zal Het Franciscus Hospice Weert de symbolische cheque in ontvangst mogen nemen.