Konnekt'os
Henriëtte Maas, algemeen directeur Westrom en Jan Karel Jobse, directeur Risse Groep.

Konnekt’os is hét MVO-platform van Midden-Limburg; een businessnetwerk voor ondernemers en werkgevers die werk maken van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap en zich onderscheiden in de regio. “Midden-Limburg is één arbeidsmarktregio. Daarom is het logisch dat Konnekt’os uitbreidt naar heel Midden-Limburg en aansluit bij Keyport 2020”, aldus Jan Karel Jobse, directeur van Risse Groep en Henriëtte Maas, algemeen directeur Westrom.

Werkgevers en ondernemers binnen Konnekt’os zetten zich in voor sociaal -economische groei op een maatschappelijk verantwoorde manieren bieden kansen aan talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Zij ontmoeten elkaar tijdens evenementen waar ze kennis en inspiratie opdoen, stellen hun netwerk open én creëren waarde met en voor elkaar. Jobse en Maas zijn ervan overtuigd dat de uitbreiding nog meer bewust zijn creëert voor MVO in Midden-Limburg en meer kansen biedt, vooral voor de ondernemers zelf. “Onder nemers waarderen het concept zoals het in Weert en omgeving draait –met kwalitatief hoogwaardige events en aansprekende gast sprekers, workshops en driewekelijkse Quick Lunches– waarin kennis uitwisseling en netwerken centraal staan,” aldus Jobse.

Konnekt'os
Henriëtte Maas, algemeen directeur Westrom en Jan Karel Jobse, directeur Risse Groep.

“Vanaf september gaan we ook in de regio Roermond workshops organiseren, waarbij eveneens kennis uitwisseling, netwerken en het creëren van business centraal staan”, vertelt Maas. Zij voert momenteel gesprekken met nieuwe founders en partners voor Konnekt’os in deze regio. “Ondernemers reageren warm en enthousiast. De eerste nieuwe founders hebben al toegezegd.” Maas verwacht tijdens het Konnekt’os Voorjaarsevent, op 5 april, een aantal founders voor te kunnen stellen. “Er zijn veel ondernemers die al actief met MVO bezig zijn, zowel bedrijven die bekend zijn met Westrom als bedrijven waarmee we nog geen zaken doen. Ook vele anderen willen graag handen en voeten geven aan MVO. Konnekt’os reikt ondernemers daar voor op laagdrempelige manier handvatten aan en helpt onder nemers met diverse communicatiemiddelen om MVO uit te dragen.”

Wilt u meer weten over MVO-platform Konnekt’os of heeft u interesse in een founder- of partnership? Zie www.konnektos.nl


Officiële lancering op 5 april
De officiële lancering van Konnekt’os Midden-Limburg vindt plaats op dinsdag 5 april tijdens een
bijzonder event in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Gastsprekers zijn niemand minder dan Ronald
Goedmakers, CEO van Vebego en astronaut André Kuijpers. Ook de nieuwe founders van Konnekt’os
worden uitgebreid voorgesteld. Alle ondernemers in Midden-Limburg die MVO een warm hart
toedragen, zijn van harte welkom.
Aanmelden kan via info@konnektos.nl

Inschrijving MVO-prijs Midden-Limburg geopend
In juni 2016 wordt tijdens een feestelijk event de Konnekt’os MVO-prijs Midden-Limburg toegekend aan
een bedrijf dat zich onderscheidt op het gebied van MVO. Met de prijs wil Konnekt’os bewustwording in
de regio creëren en Best Practices van ondernemers belichten en delen. De Konnekt’os MVO-prijs Midden-
Limburg is niet alleen een eer, maar levert de finalisten ook veel naamsbekendheid, publiciteit en
bedrijfstrots op. Van de drie finalisten wordt kosteloos een bedrijfsfilm gemaakt. De winnaar wordt tijdens
de feestelijke finale-avond in juni bekendgemaakt.
Inschrijven kan vanaf nu via www.mvoprijs.nl of de banner op www.konnektos.nl