Geitenmelkerij van Summeren uit Stramproy
Geitenmelkerij van Summeren uit Stramproy

Het Weerterland telt tal van succesvolle en inspirerende ondernemers. Ondernemers om trots op te zijn! De Weerterlandprijs biedt een podium om deze ondernemers in de schijnwerpers te zetten. Tijdens een wervelende eindmanifestatie in het Munttheater in Weert werd geitenmelkerij van Summeren uit Stramproy trotse winnaar van de ondernemersprijs 2014, Weert de Gekste mocht zich winnaar van de productprijs noemen en samenwerkingsverband het Cultureel lint won de RABO verbindingsprijs. Op 4 november 2016 wordt de Weerterlandprijs voor de tweede keer uitgereikt!

Weerterlandprijs 2016
In de editie van 2016 kunnen ondernemers uit zowel Nederweert als Weert meedingen naar de eervolle prijzen. MKB Midden-Limburg heeft als initiatiefnemer van deze prijs een breed gedragen organisatiecomité geformeerd, waarin alle geledingen van het Weerter en Nederweerter bedrijfsleven zijn vertegenwoordigd. Om elke ondernemer een kans te geven kunnen naast banken en accountants ook bedrijfsorganisaties en ondernemers een nominatie invullen. Genomineerden van eerdere edities zijn uitgesloten van deelname.

Verbinden en versterken
Beide gemeentes hebben enthousiast hun medewerking toegezegd en Serviceclub Rotary Weert Land van Horne zal ook deze editie zorgen voor een stijlvolle eindmanifestatie in het Munttheater van Weert. Doel van de Weerterlandprijs 2016 is de regio én het lokale ondernemerschap te profileren, verbinden en versterken.
Doe mee en nomineer een top ondernemer!

Heeft u een sterke, innovatieve, vooruitstrevende ondernemer in uw netwerk of bent u zelf een ondernemer die absoluut in aanmerking komt voor de Weerterlandprijs 2016? Ga dan naar de website: www.weerterlandprijs.nl en vul de nominatie in. De aanmeldingstermijn sluit op 15 mei 2016.