Symposium Keyport 2020

Bent u ondernemer, onderwijsvertegenwoordiger of bestuurder in de Keyport 2020 regio? Meldt u dan nu aan voor het Keyport 2020 symposium op 21 april aanstaande bij Linssen Yachts in Maasbracht.

Bent u bezig met innoveren maar loopt u vast? Zit u met ondernemersvraagstukken die onbeantwoord blijven? Bent u bezig met thema’s als duurzame inzetbaarheid en arbeidsmobiliteit van uw medewerkers? Tijdens het symposium wordt u door een drietal sprekers bijgepraat over innovatie, ondernemerschap en arbeidsmarktoptimalisatie. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om de samenwerking op te zoeken met andere ondernemers, overheid en onderwijs.

Het symposium begint om 17.00 uur. Voorafgaand kunt u een kijkje in de keuken nemen bij Linssen Yachts door deel te nemen aan een rondleiding.

Keyport 2020 is een netwerkorganisatie die de samenwerking tussen ondernemers, en onderwijs- en kennisinstellingen stimuleert in de zeven Midden-Limburgse gemeenten – Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond, Weert, de Brabantse gemeente Cranendonck. Deze partijen slaan de handen ineen om de economische structuur van de regio duurzaam te versterken en het vestigingsklimaat te verbeteren.

Keyport 2020 is één van de samenwerkingspartners binnen Brainport Network, die de krachten gebundeld hebben om Zuidoost-Nederland als open innovatieregio van Europa nog verder uit te bouwen. Meldt u nu aan voor het symposium op www.keyport2020.nl/aanmelden.

Keyport 2020