Moonen Packaging

Branchevereniging Thuiswinkel.org en het Weerter bedrijf Moonen Packaging hebben elkaar gevonden in een duurzaam samenwerkingsverband. Het doel van deze business partnership is om samen met andere partners de extra stap te zetten voor een sterke en gezonde e-commerce branche. Dit is door beide partijen vastgelegd in een officiële verklaring.

Het partnerschap houdt onder meer in dat er periodiek kennis en informatie wordt uitgewisseld over e-commerce en trends bij verpakkingen in die branche. Moonen Packaging voert het business partner logo van Thuiswinkel.org en acteert daarmee als preferred supplier van de thuiswinkelbranche. Middelgrote en kleine bedrijven hebben nu dus ook vanuit de branche de zekerheid dat zij bij Moonen Packaging aan het juiste adres zijn als betrouwbare en professionele partner voor (duurzame) verpakkingsoplossingen.

De laatste jaren is het assortiment aan verzendverpakkingen sterk gegroeid. Met de nieuwe webshop ‘Alles voor de Webshop’ haakt Moonen in op deze behoefte. ‘Alles voor de webshop’ biedt een totaalpakket aan verpakkingsmaterialen voor webshopeigenaren.

Over Thuiswinkel.org
Thuiswinkel.org is hét inspirerende e-commerce netwerk dat (web)winkels die producten en/of diensten verkopen, ondernemers en hun medewerkers helpt succesvoller te zijn. De vereniging biedt relevante en praktische oplossingen door belangenbehartiging, het Thuiswinkel Waarborg, kennis en onderzoek en de Thuiswinkel e-Academy. Thuiswinkel.org heeft meer dan 2.200 leden die online producten en diensten aan consumenten verkopen. De leden realiseren samen ruim 70% van alle online consumentenbestedingen in Nederland.