Irmato nieuw gezicht Stramproy
Op de foto een paprika verpakkingslijn. Hier zijn zes LoadMAX robots (een Irmato product) inclusief cameratechnologie, actief met de sortering, het wegen en plaatsen van paprika’s. Daarna worden ze per drie (rood, geel en groen, op basis van streefgewicht) verpakt en gelabeld.

Een nieuw logo, nieuwe website en een nieuwe samenstelling van de directie. 2016 is het jaar van het nieuwe gezicht van Irmato. Bij het bedrijf, met het hoofdkantoor in Stramproy, werken een kleine tweehonderd mensen verdeeld over zes vestigingen in Nederland en Duitsland.

 “We hebben een eigentijds, strak en industrieel logo gemaakt dat staat voor efficiëntie en innovatie. Het staat voor het begin van de nieuwe fase die aanbreekt”, zegt Carla van de Wetering, woordvoerster van Irmato.

Het is een periode die aansluit op een jaar dat Irmato heeft gebruikt om zich te heroriënteren op de focus van de organisatie, vestigingslocaties, werkwijze en procedures. “Ook de website is helemaal vernieuwd en aangepast aan de huidige situatie. Irmato biedt een grote diversiteit van diensten en producten aan welke eenvoudig op de nieuwe site terug te vinden zijn. ”

Irmato biedt high tech oplossingen en is innovatie- en technologiepartner van ontwikkeling tot en met de realisatie voor de best passende oplossing in de machine- en apparatenbouw.

Naast een nieuw logo en een nieuwe website heeft Irmato ook een nieuw directielid in de persoon van Henny van Doorne. Van Doorne heeft een brede ervaring op het gebied van high-end mechatronische producten en productiesystemen en is als zodanig de aangewezen persoon om het bedrijf in de huidige nieuwe fase te leiden.

Tenslotte zijn alle Irmato vestigingen vanaf nu via één centraal telefoonnummer, 085 – 760 8877, bereikbaar.