Stichting Dreams4You ontvangt 11.500 euro van JCI Weert.

Jos Dams, voorzitter van stichting Dreams4You, heeft woensdagavond een cheque van 11.500 euro mogen ontvangen uit handen van Kiki Hengeveld-Munten, oud-voorzitter van Junior Kamer Weert. Tijdens de Weerter Wijnbeurs op zondag 4 oktober 2015 heeft JCI Weert (voorheen Junior Kamer Weert) dit bedrag ingezameld voor de stichting.

Na het succes van voorgaande jaren heeft JCI Weert (Junior Chamber International) op zondagmiddag 4 oktober 2015 de zesde editie van de Weerter Wijnbeurs georganiseerd. JCI Weert is een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar.

Weerter Wijnbeurs
Tijdens deze Weerter Wijnbeurs hebben vijf gerenommeerde regionale wijnleveranciers in de sfeervolle monumentale Paterskerk in Weert maar liefst 35 wijnen en 5 bubbels gepresenteerd. Met dit evenement zamelt JCI Weert elk jaar geld in voor het goede doel. De opbrengsten van dit jaar komen ten goede aan de Limburgse stichting Dreams4You.

Dreams4You
Dreams4You
realiseert een laatste droomwens voor ongeneeslijk zieke volwassenen en hun nabestaanden. De stichting laat deze ene, speciale en onvervulde droom nog in vervulling gaan voordat het niet meer kan en wordt volledig gerund door vrijwilligers.

350 bezoekers
Gedurende de middag heeft JCI Weert circa 350 bezoekers mogen verwelkomen, die onder het genot van een hapje van Livar en een stukje bijpassende kaas van Kaas & Ko, de gepresenteerde wijnen en bubbels hebben kunnen proeven en bestellen. Voorafgaand aan de beurs konden liefhebbers tevens deelnemen aan een exclusieve truffellunch bij Hostellerie Munten waarbij bijpassende wijnen van de deelnemende wijnhuizen werden geserveerd.

JCI Weert wil iedereen graag bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan dit geslaagde evenement.

Stichting Dreams4You ontvangt 11.500 euro van JCI Weert.