Nederweert zoekt vier young professionals voor een traineeship

De gemeente Nederweert is op zoek naar vier young professionals voor een traineeship. Als trainee ontwikkel je je versneld op professioneel en persoonlijk gebied. Een veelzijdige baan bij de gemeente Nederweert wordt gecombineerd met een gedegen opleiding, coaching en begeleiding.

Als trainee bij de gemeente Nederweert ben je een talentvolle hoogopgeleide young professional die in staat is verbindingen te leggen tussen ideeën en praktijk.

Verschillende vakgebieden
Nederweert zoekt een trainee Financieel Adviseur, een trainee Informatiespecialist, een trainee Jurist Algemeen recht en een trainee Beleidsmedewerker Sociaal Domein met specialisatie Participatie. Ben jij een van die talentvolle young professionals?

Bekijk de functieprofielen op of neem contact op met Santje Schaap van JS Consultancy: tel. 06-51579101 of e-mail: santjeschaap@jsconsultancy.nlReageren kan tot 14 februari. De werving voor deze trainees is uitbesteed aan JS Consultancy. We vragen sollicitanten dan ook om via JS Consultancy te reageren/solliciteren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.