Ondernemen in het groene bedrijvenpark Kampershoek
Foto: Smile Fotografie

Bedrijvenpark Kampershoek is een locatie waar ondernemers zich meteen thuis voelen. Het bedrijvenpark kenmerkt zich door een frisse, open uitstraling. Aan het landschappelijke groen is veel aandacht besteed. Het fraaie groen was zelfs onderdeel van de presentatie van Weert in de competities voor Groenste stad van Nederland, Groenste regio van Europa en de wereldcompetitie City in Bloom.

Nog twee kavels vrij.

Maar Bedrijvenpark Kampershoek is natuurlijk vooral een plek waar het goed ondernemen is. Wilt u daarbij horen? Er is nog beperkt ruimte vrij. Aan de autoboulevard aan de Edisonlaan is een kavel beschikbaar van ca. 3.800 m² en aan de Fahrenheitstraat is ca. 2,3 hectare beschikbaar in z’n geheel of een gedeelte daarvan.
Bedrijven in de milieucategorieën 2, 3 en 4 worden rechtstreeks toegelaten. Afhankelijk van de aard van het bedrijf is er ook ruimte voor milieucategorie 5.

Meer dan honderd bedrijven
Op Bedrijvenpark Kampershoek zijn meer dan honderd bedrijven gevestigd uit de hoogwaardige maakindustrie, voedingsmiddelenindustrie, (groot)handel, transport en logistiek. Er zijn bijna 2300 personen werkzaam. Centraal in het gebied is een autoboulevard aangelegd.
Ongeveer 80 % van de ondernemers van bedrijvenpark Kampershoek is verenigd in de Bedrijvencontactgroep Leuken Noord/Kampershoek (BcLK). Vanzelfsprekend is bedrijvenpark Kampershoek aangesloten bij het regionale parkmanagement. Naast inkoopcollectieven en aanbestedingen heeft parkmanagement ook de brugfunctie naar de gemeente. Op Kampershoek wordt veel aandacht besteed aan criminaliteitspreventie. In nauwe samenwerking met politie, brandweer en gemeente heeft de bedrijvenvereniging een beveiligingsplan gerealiseerd. Hierdoor is vandalisme en diefstal bijna tot nul gereduceerd. Het terrein is voorzien van slagbomen en slimme camerabewaking en heeft al jaren een KVO-B status. Zie ook www.kampershoek.nl.

Ideaal gelegen
Bedrijvenpark Kampershoek is ideaal gelegen, direct aan de internationale verkeersas A2, de snelweg van Amsterdam via Eindhoven naar Maastricht, Heerlen en België/Duitsland. Via het ringstelsel is er verder een directe ontsluiting naar Weert en Nederweert. Voor medewerkers en bezoekers is het terrein rechtstreeks bereikbaar met openbaar vervoer. Veolia buslijn 61 en 82 (Weert-Nederweert/Heythuysen) heeft een halte aan de Edisonlaan op Kampershoek.

Wilt u ook veilig en inspirerend ondernemen in Weert? Neem dan contact op met het team Ondernemerszaken van de gemeente Weert. Uitgebreidere informatie wordt u graag verstrekt door een van de bedrijvencontactfunctionarissen van de gemeente Weert, Carine Bongers of Hugo Zontrop.
Bel 0495 575277 / 0495 575245 of stuur een e-mail naar: ondernemen@weert.nl.

Ondernemerszaken gemeente Weert

Het team Ondernemerszaken van de gemeente Weert vormt het centrale aanspreekpunt voor alle gevestigde en toekomstige ondernemers in Weert. Zij denken met de ondernemer mee en vormen zo de schakel tussen het bedrijfsleven en de gemeentelijke overheid. De gemeente Weert heeft bedrijfspercelen beschikbaar op diverse bedrijventerreinen, inclusief een fraai kantorenpark.

Heeft u belangstelling?
Neem dan rechtstreeks contact op met Carine Bongers, Hugo Zontrop
of Mathieu Dolders.
Telefoon: 0495 575277 / 575245
E-mail: ondernemen@weert.nl

www.weert.nl/ondernemen