logo - gemeente Weert

College nodigt ondernemers uit voor maandag 6 juli a.s.

Een informele bijeenkomst voor de ondernemers binnen de gemeente Weert, bedoeld om contacten te leggen en te verstevigen. Dat is de opzet van de jaarlijkse borrel die het college van burgemeester en wethouders de ondernemers aanbiedt. In 2015 voor het 10e jaar op rij. Een jubileum dus.
Om dit jubileumjaar extra aandacht te geven, heeft de gemeente het programma uitgebreid.
Voorafgaand aan de netwerkborrel zijn er drie interessante en heel verschillende kennissessies. Na de presentaties staat soep met broodjes klaar voor de aanwezigen en gaat het middagprogramma over in de informele netwerkborrel. Aanmelden kan tot vrijdag 3 juli a.s. via www.weert.nl/ondernemen.
In sessie 1 praat Aben & Slag Advocaten u helemaal bij over de veranderingen binnen het arbeidsrecht door de Wet Werk en Zekerheid. Per 2015 is de positie van werknemers veranderd. Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan.
Sessie 2 heeft als thema Groeien & Bloeien door Trots! In een gepassioneerde samenwerking nemen Stella van Rheenen en Anne de Bruin u mee in een boeiende en onderbelichte gedachtegang. Hoe deel je TROTS zonder dat anderen u arrogant vinden, hoe vult u uw etalage op een manier die bij u past, hoe zorgt TROTS voor een gezond en goedlopend bedrijf en genereert u meer klanten. Kortom, Groeien en Bloeien door Trots, hoe doe je dat? Bij sessie 3 wordt het economisch profiel van Weert uit de doeken gedaan. Waarin zijn we sterk, welke feiten en cijfers staan er voor de Weerter economie. Ook wordt ingegaan op regionaal-economische ontwikkelingen in Keyport verband.

Maandag 6 juli. In het stadhuis van Weert.
Wilhelminasingel 101

Programma:

16.00-16.20 uur1e inloop en ontvangst badge
16.25 uuropening middagprogramma door wethouder Frans van Eersel
16.30-17.30 uurdeelname kennissessies
17.30-18.00 uur2e inloop en ontvangst badge soep met broodjes en koffie voor
alle aanwezigen
18.00 uuropening netwerkborrel door burgemeester Jos Heijmans
18.05 uurwethouder Frans van Eersel geeft een toelichting op actuele zaken
en kwartiermaker Nienke van Gerwen zal zich kort presenteren
18.15-20.00 uurnetwerkbijeenkomst voor de ondernemers

Wilt u erbij zijn? Meldt u aan via www.weert.nl/ondernemen