Op 8, 9 en 10 juli is het eindelijk weer tijd om heerlijk ongedwongen te genieten van Bospop in Weert. Een vast onderdeel van het bekende muziekfestival is het all-inclusive Skydeck, een prachtige plek om in luxe het festival te beleven en nieuwe contacten te leggen. Zakelijk Limburg, maar ook de festivalbezoeker die een luxere ervaring wenst, geniet op het Skydeck van de culinaire ambiance, de top bands en natuurlijk van een magistraal uitzicht op het hoofdpodium.

Direct na de introductie, ruim zes jaar geleden, is het Skydeck concept inmiddels volledig omarmd. De vele enthousiaste reacties van bezoekers spreken boekdelen. “Ik ervaar het Skydeck als zeer prettig”, zegt Monique Princen, oud-voorzitter van MKB-Limburg en mede-eigenaar van Tal Techniek in Weert. “Het is een plek waar je graag je zakelijke relaties mee naartoe wil nemen. Zo combineer je het zakelijke met het aangename. De sfeer is ongedwongen, je wordt voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes en bij onverhoopt slecht weer sta je droog.”

‘Met een Skydeck pakket wordt jouw dag of weekend op het Bospopterrein tot in de puntjes verzorgd’

Bospop-ervaring op topniveau
Til je Bospop-ervaring naar topniveau: boek een ticket voor het Skydeck! Met een Skydeck pakket wordt jouw dag of weekend op het Bospopterrein tot in de puntjes verzorgd. Vanaf het Skydeck heb je perfect uitzicht op het festivalterrein en daarmee ook op de mainstage.

De drankjes bij het Skydeck zijn bij de prijs inbegrepen: van bier, fris en goede wijn tot de lekkerste koffies van onze barista’s. Verder geniet je er de hele dag van heerlijke hapjes. Uiteraard kun je met je Skydeck polsbandje ook de rest van het festivalterrein bezoeken. Ongedwongen een praatje maken op de festivalweide of je even begeven naar een van de optredens in de tentstage is natuurlijk mogelijk.

‘Een uitgelezen gelegenheid om gasten uit te nodigen en samen heerlijk te genieten van unieke optredens’

Kortom: je ticket voor het Skydeck is de uitgelezen gelegenheid om relaties in gemoedelijke sfeer te ontmoeten, maar ook een laagdrempelige gelegenheid om gasten uit te nodigen en samen heerlijk te genieten van unieke optredens. Met artiesten als Sting, Melissa Etheridge, Kensington, Rag‘n’Bone Man en Beth Hart heeft de Bospop-organisatie ook dit jaar weer artiesten van hoogstaand niveau naar Weert weten te halen.

Upstairs nieuwe hoofdsponsor van het Upstairs Bospop Skydeck

Upstairs Traprenovatie, sinds jaar en dag gevestigd in Weert, bestaat dit jaar 25 jaar. Wat ooit begonnen is met de vraag “Kun je iets met mijn trap doen, want die ziet er oud en versleten uit?”, is vandaag de dag uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 160 mensen die elke dag weer bezig zijn met het renoveren van de mooiste trappen. Met meer dan 80.000 gerenoveerde trappen mogen zij zich oprecht experts noemen op het gebied van traprenovatie. 

Upstairs en Bospop hebben dit jaar beide een jubileum te vieren. En hoe kan dat beter dan in de unieke setting van Bospop, en dan natuurlijk specifiek op het Bospop Skydeck? Een leuk detail hierbij: het Skydeck is ook echt alleen met de trap bereikbaar. Upstairs Traprenovatie heeft daarom een sponsorovereenkomst voor die jaar getekend als naamgever van het Upstairs Skydeck. Janske Michiels, marketing manager Upstairs, zegt hierover: “Voor ons als gerenommeerd A-merk, gevestigd in Weert, een mooie kans om ons ook lokaal te positioneren en onze gasten op een unieke locatie te bedanken voor 25 jaar Upstairs.”

Interesse in het sponsoren van Bospop?
Kijk dan op: www.bospop.nl/informatie/sponsoren of stuur een mail naar sponsoring@bospop.nl