De genomineerden voor de Weerterlandprijs. • Medicura, Dick van Aggel • Metaalcenter Driessen, Antal Driessen • Getnoticed, Arjan Elbers

Met de bekendmaking van de genomineerden stijgt de spanning. Welke bedrijven uit Weert en Nederweert vallen dit jaar in de prijzen tijdens de feestelijke finaleavond op 3 november in het Munttheater? Voorafgaand aan de uitreiking vertelt gastspreker en topondernemer Erik van Donselaar zijn succesverhaal over de introductie van glampingtenten in 42 landen. Reden genoeg om erbij te zijn.

De Weerterlandprijs is uitgegroeid tot dé ondernemersprijs van Weert en Nederweert en is inmiddels toe aan de vierde editie. Na een jaar van afwezigheid vanwege corona maken succesvolle, onderscheidende bedrijven uit de regio weer kans op een plek in de spotlights.

Genomineerden
Initiatiefnemer MKB-Limburg wil met de prijs ondernemers en hun producten of diensten een podium bieden, met elkaar verbinden en versterken. De Weerterlandprijs bestaat uit de Ondernemersprijs en de Rabobank Verbindingsprijs, die laatste wordt toegekend aan bedrijven die op een unieke, innovatieve of zeer effectieve manier een verbinding zijn aangegaan. Deze editie is er ook aandacht voor startende ondernemers onder de naam de Belofte van het Weerterland.

Bekendmaking
Uit de vele inzendingen is een selectie van bedrijven gemaakt die kans maakt op de prijzen. Een onafhankelijke jury beslist na een bezoek aan de genomineerden wie de winnaars zijn. De ontknoping vindt plaats tijdens de feestelijke finaleavond in het Munttheater, die wordt georganiseerd door Rotaryclub Weert-Land van Horne.

Topondernemer Erik van Donselaar

Het belooft een avond vol hoogtepunten te worden, zoals pitches van de Beloftes van het Weerterland en de uitreiking van de prijzen. Topondernemer Erik van Donselaar treedt op als gastspreker en neemt de bezoekers mee in zijn succesverhaal. Hij werd groot door het leveren van glampingtenten en is daarmee actief in 42 landen. Inmiddels heeft hij een mooie groep bedrijven opgebouwd. Dat begon allemaal toen hij op 22-jarige leeftijd naar Pakistan vertrok. Groei, constante verbetering en passie kenmerken zijn verhaal.

Er is volop ruimte om te netwerken en de hapjes en drankjes zijn all-in. Reden genoeg dus voor een bezoek aan het Munttheater op 3 november. Kaarten zijn voor 50 euro verkrijgbaar via de website van het Munttheater.