Een methode met voordelen
Mogelijk heb je als ondernemer, zzp’er of bedrijfseigenaar de term al eens voorbij horen komen: een full service kantooroplossing. Wat houdt deze term eigenlijk in? Weke voordelen benut je als je voor deze methode kiest bij een kantoorruimte huren in Amsterdam of in een andere plaats? Alle voordelen van een full service kantooroplossing in Amsterdam of een andere stad lees je hieronder.

Wat is een full service kantooroplossing eigenlijk?
De full service kantooroplossing wordt aangeboden door onder meer het bedrijf WeHaveAnySpace. Als definitie voor een full service kantooroplossing wordt aangegeven dat dit een volledig ingericht kantoor is, die gelijk door een zzp’er of bedrijf te betrekken is. Alles wat benodigd is voor de werkzaamheden is al aanwezig en dus kan de huurder meteen aan het werk. Het enige dat nog meegenomen moet worden is een eigen laptop, tablet en/of computer. Het bedrijf biedt de mogelijkheid voor zzp’ers, maar ook voor grote bedrijven om kantoorruimtes, tot wel 500 stuks, te huren. Een kantoorruimte huren in Amsterdam of in een andere plaats betekent dat je kiest voor een privéruimte, met een eigen toegangspas. Er kunnen dus geen onbevoegden in jouw kantoor komen. Verder heb je met deze locker 24 uur per dag en zeven dagen per week toegang tot jouw kantoorruimte.

Extra servicemogelijkheden bij een full service oplossing
Een van de aanvullende voordelen van een full service kantoorruimte huren, zeker als je kiest voor een kantoorruimte huren in Amsterdam, is de mogelijkheid om te kiezen voor een bemande receptieruimte. Deze ingehuurde receptionist(e) kan jouw klanten welkom heten, post en pakketjes in ontvangst nemen en telefoontjes voor je aannemen. Zo wordt het werken een stuk gemakkelijker en kun je jouw dure arbeidstijd en die van je collega’s zo efficiënt mogelijk gebruiken, zonder alle randzaken eromheen.

Bezuinigen op vergaderruimtes
Een van de grote voordelen van een full service kantoorconcept is het feit dat je een flexibel contract aangaat. Hierbij kun je er voor kiezen om vergaderruimtes alleen te huren al je deze nodig hebt. Dat bespaart natuurlijk geld. Verder bespaar je doordat er geen kantoorruimte in het pand leegstaat. Heb je extra werkplekken nodig omdat het (tijdelijk) wat drukker is? Dan huur je eenvoudig en snel een of meer werkplekken extra. Een full service kantooroplossing heeft dus tal van voordelen!