Foto: Managing director Rob van de Wiel van MECC Maastricht (L) en directeur Etienne Souren, bezegelen de verlengde samenwerking. Foto via Linkedin

ROERMOND/MAASTRICHT – Al sinds 2003 wordt er nauw samengewerkt. Zo is er door Houben Souren sindsdien continue geïnvesteerd in de modernste beeld, geluid en licht apparatuur, maar vooral in de kennis om bij congressen en evenementen niets aan het toeval over te laten.

Maar dat is zeker niet alles. Binnenkort start MECC Maastricht namelijk met het realiseren van de renovatie- en nieuwbouwplannen van het congrescentrum. Een nieuw onderdeel van de samenwerking die met vijf jaar verlengd is, is dat Houben Souren de nieuwe congreszalen zal gaan uitrusten met vaste state of the art AV-middelen.

Partnership
MECC Maastricht en Houben Souren zijn dan ook erg trots om het partnership voort te zetten.
Sven Wiertz, Manager Event Services van MECC Maastricht: “MECC Maastricht is zeer tevreden over de flexibiliteit en professionaliteit. De klanttevredenheid op het gebied van AV is constant zeer hoog.”