2017-paardenstad-4De hippische sport in Weert ontwikkelt zich in razendsnel tempo. Daar mogen we trots op zijn. Het Zakenblad heeft daarom samen met EHS Communications de handen ineen geslagen om Weert Paardenstad een podium te bieden. In de zomereditie van het Zakenblad verschijnt een kersvers Hippisch Katern!

Op het terrein van het voormalig Bisschoppelijk College verrijst de springstal van Rob Ehrens. In deze parkachtige hippische omgeving maakt Horne Quartier alles klaar voor de verhuur voornamelijk op hippisch gebied. De Boostenzalen worden ingericht als leslokalen, het theater opgeknapt en er komen rijhallen voor onder andere paardenopleidingen van Citaverde.

Paardensport bruist
De paardensport in Weert bruist volop. In allerlei disciplines en op velerlei gebied zoals breedtesport, topsport, evenementen, fokkerijen en educatie. Het nieuwe katern dat in de zomereditie van het Zakenblad verschijnt, presenteert alle ins- en outs van de hippische sport aan een lezerspubliek in Weert, Nederweert, Cranendonck en Midden-Limburg.

Hippisch katern
Hoe ziet de samenwerking tussen het Zakenblad en EHS Communications eruit? Floor Schoenmakers van EHS Communications pleegt de acquisitie. Zij is een bekend gezicht in de hippische wereld en kent veel ondernemers in de branche. Samen met de redactie van het Zakenblad stelt zij de inhoud van het nieuwe katern samen.

De inhoud van het Hippisch Katern bestaat uit drie categorieën: Bedrijfsreportage, Terugblik Event en Persoon In Beeld. De totale oplage van het Zakenblad is 6.500 exemplaren en worden toegestuurd naar bedrijven in Weert, Nederweert en Cranendonck vanaf 2 personen en in Midden-Limburg vanaf 7 personen.

Deelname mogelijkheden
Wilt u meer weten over het Hippisch Katern in het Zakenblad, neem dan contact op met Floor Schoenmakers. Mail: info@ehscommunications.nl of bel 0651807107.