WEERT – De twee jonge ondernemers Ron en Lindsay Lemmens openen begin juni een klassiek Franse bistro in het pand waar nu de cocktailbar in zit.

1,5 jaar geleden begonnen we aan het avontuur ”Flavours”. Onze visie was om gasten te laten eten op een hoog niveau voor een acceptabele prijs. Met minder dure ingrediënten een top gerecht serveren. Dit resulteerde, een jaar na opening, in een vermelding in de Michelingids met een Bib Gourmand.

Onze keuken is klassiek Frans georiënteerd en wij willen hier graag op verder borduren. Vandaar ook onze keuze om Flavours uit te breiden met een Bistro. Enkele gerechten die we gaan serveren zijn: steak tartare, kikkerbilletjes in look,  uiensoep, bouillabaisse, escargots,  piepkuiken met truffelsaus en natuurlijk een lekkere steak met huisgemaakte bearnaise. Eenvoudig, toegankelijk, snel, lekker en betaalbaar.

De kwaliteit staat ook in onze Bistro voorop. Werken met kwaliteitsingrediënten, alles vers bereid. Houten stoeltjes en tafeltjes, krijtborden met het dagmenu aan de muur. De sfeer die je in Frankrijk voelt als je uit eten gaat gaan wij naar Weert brengen. Begin juni staat de opening gepland!

Voor meer informatie kunt u onze Facebook pagina in de gaten houden.