HEYTHUYSEN – Karien en Peter Walraven mogen zich met recht winnaar van de Ondernemersprijs Leudal 2017 noemen. Hun bedrijf Dimass won namelijk niet alleen de Ondernemersprijs Leudal 2017, maar ook de Rabo Publieksprijs.

In een bomvolle Bombardon in Heythuysen werd woensdag 29 maart voor de vierde keer Ondernemersprijs Leudal uitgereikt. Dimass uit Haelen ging met zowel de Ondernemersprijs Leudal 2017 als de Rabo Publieksprijs naar huis. Het fulfilmentbedrijf wist niet alleen de vakjury die hun bedrijf doorlichtte en bezocht te overtuigen, maar hun presentatie met lasershow pakte ook het publiek in de zaal in.

Nieuwe, groeiende markt
De jury die voorgezeten werd door Nic Wilms trof in Haelen een ondernemend echtpaar met een heel eigen, open stijl van leidinggeven dat zich laat ondersteunen door een opvallend jong managementteam. Nic Wilms: ‘Als fulfilmentbedrijf speelt Dimass knap in op een nieuwe, groeiende markt; die van de e-commerce. Hun in eigen huis ontwikkelde innovatieve automatiseringssystemen vormen de kurk waar Dimass op drijft. Knap dat een relatief klein bedrijf zulke goede mensen aan zich weet te binden! Wat ons bij Dimass opviel was de alertheid van Peter en Karien. Niets ontgaat hen, ze kennen de kleinste details in de bedrijfsvoering. Ook de heldere toekomstvisie en de strategisch ontwikkeling van het bedrijfis meer dan in orde. Vanuit Haelen verovert Dimass stilaan de wereld. De nieuwe vestiging in Amerika is daar een mooi voorbeeld van. Dimass weet heel goed waar het bedrijf sterk in is en die kracht wordt ten volle benut. Toch wordt er ook aan de toekomst gedacht en onderzoekt Dimass kansen in, voor hun, nieuwe markten. Dat maakt het bedrijf toekomstbestendig. Peter en Karien zijn steeds op zoek naar The Next Level.

Overige genomineerden
De overige genomineerden voor Ondernemersprijs Leudal 2017 waren: Ralectro uit Roggel en Wijnkoperij Alex Storms uit Heythuysen. Voor de Rabo Publieksprijs waren ook Bakkerij ’t Mikpuntj uit Baexem en Salonshop uit Neer, de winnaars van de Groeibriljant, genomineerd. De Groeibriljant is  een prijs voor startende ondernemers die verbonden is aan de Jonge Bedrijvendag van Businesscentrum Leudal.