Uiterlijk 1 mei 2017 verhuist de Rabobankvestiging Nederweert naar de Brugstraat 11 in Nederweert. Hiermee betrekt de Rabobank in Nederweert een compactere locatie, waar ze haar klanten voor service, advies en afspraken blijft ontvangen. De pinautomaten, stortautomaat en sealbagautomaat blijven beschikbaar op de huidige locatie aan het Raadhuisplein in Nederweert.

Met de nieuwe vestiging aan de Brugstraat in Nederweert beweegt Rabobank Weerterland en Cranendonck mee met de veranderende behoeften en keuzes van haar klanten. Er is minder behoefte aan een fysiek bezoek aan bankkantoren. Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van thuis bankieren via internet, telefoon, e-mail of social media. Daarnaast hebben de ontwikkelingen in de bancaire sector geleid tot vermindering van het aantal medewerkers. Voor de bank aanleiding om haar dienstverlening te heroverwegen.

Rabobank Weerterland en Cranendonck
Tot voor kort was het personeel van de Rabobank Weerterland en Cranendonck verdeeld over de vestigingen Weert en Nederweert. Het handhaven van beide grote panden in Weert en Nederweert is kostentechnisch en op basis van duurzaamheidsoverwegingen niet verantwoord. Eind november 2016 is dan ook al gestart met de renovatie van de vestiging aan het Kasteelplein in Weert om daar vanaf 1 mei 2017 alle medewerkers van de Rabobank Weerterland en Cranendonck te kunnen huisvesten. Met uitzondering van de medewerkers die de servicekantoren in Nederweert, Stramproy en Budel bemensen.

Dienstverlening
Rabobank vindt het erg belangrijk om in Nederweert te blijven voor haar klanten. Met het pand aan de Brugstraat 11 in Nederweert hebben we een geschikte locatie gevonden om onze dienstverlening in Nederweert voort te zetten. Binnenkort wordt gestart met de inrichting van dit nieuwe kantoor. Buiten het feit dat de geldautomaten aan het Raadhuisplein blijven, kunt u straks voor adviesgesprekken en servicevragen terecht op de Brugstraat. Op uiterlijk 1 mei is het kantoor aan de Brugstraat actief. Hierover wordt u uiteraard nader op de hoogte gehouden.