Afgelopen donderdag 8 december werden voor de derde keer de HRtop100 awards uitgereikt. Tijdens een inspirerende middag in Amsterdam konden de aanwezigen genieten van een inspirerende keynote van Yuri van Geest over het overkoepelende thema ‘Futureproof your business’;

Publieksprijs
Er waren twee prijzen te verdelen, een publieksprijs en een vakjuryprijs. 3257 mensen brachten hun stem uit; een record! De publieksprijs werd toegekend aan Elbrich Batstra HR director van YoungCapital die een ruime meerderheid had van 540 stemmen. Hans van Leeuwen (HR directeur van Asito) werd tweede en HR Director Sapa Profiles Raymond Tuerlings derde.

Vakjuryprijs
Gerard van Vliet mocht bekendmaken wie de opvolger werd van Irene Vernie, HR-director van Rituals . De jury riep unaniem HR manager van Gielissen de Weertenaar Antoon Vugts uit tot winnaar van de HRtop100 verkiezing 2016. Hij benadrukte in zijn gesprek met de jury vooral dat hij zo trots was op de mensen in zijn bedrijf. Hij heeft er bovendien voor gekozen om als HR-manager aan de slag te gaan bij een klein familiebedrijf en kan zo echt het verschil maken!