Kom vanaf zondag 11 december schaatsen in het Franciscus Huis aan de Biest in Weert! De overdekte schaatsbaan is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een traditie die staat voor ouderwetse gezelligheid. Even de baan op en daarna een kop erwtensoep of warme chocomelk, heerlijk toch?

De schaatsbaan gaat zondag 11 december om 15.30 uur voor het eerst open voor publiek. Tot en met zondag 8 januari kan iedereen vrijwel dagelijks van 09.00 tot 21.00 uur komen schaatsen. De precieze openingstijden en de openstelling (blokken) van de ijsbaan zijn te vinden op de website van het Franciscus Huis Weert. Daar is het ook mogelijk om online te reserveren.

Sfeervolle ijsbaan
In samenwerking met vele vrijwilligers tovert Franciscus Huis Weert de voormalige kerk aan de Biest om tot een sfeervolle overdekte ijsbaan. Heerlijk schaatsen op echt ijs. Smullen van lekkere winterse hapjes en drankjes op het terras. Want wat is er lekker dan na een rondje schaatsen te genieten van lekkere winterse versnaperingen? Kijken naar de schaatsers kan vanaf het verhoogde terras. Ook is er gratis wifi-verbinding beschikbaar. Kortom: ouderwetse gezelligheid in een passende traditionele sfeervolle ambiance.

Toegangsprijzen
Schaatsen kost 3 euro per blok van 1 uur en 1 kwartier. Schaatsen huren kost 2 euro per blok. Dus bind de ijzers onder en kom lekker schaatsen!

www.franciscushuisweert.nl
www.wintersweert.nl


 

Lazy Sunday Afternoon in de Paterskerk
Chillen, loungen en genieten van hapjes en drankjes. Dat is in een notendop het Lazy Sunday Afternoon concept van Buitengewoon Tafelen in de Paterskerk. Tijdens deze eerste Lazy Sunday Afternoon geniet je van eten, drinken en muziek.
De eerste editie vindt plaats op zondag 18 december van 16.00 tot 19.00 uur. Kok Paul Silvertand staat bekend om zijn bijzondere creaties van hoge kwaliteit en zorgt voor een smakelijk 7 gangen diner. Deze middag staan er ook prachtige Italiaanse bieren en wijn op tafel. Voor een kennismakingsprijs van 49,50 euro exclusief dranken ben je getuige van de eerste (en laatste) Lazy Sunday Afternoon van 2016. Reserveren kan via de website.

www.buitengewoontafelen.nl