Aan de Graafschap Hornelaan in Weert, naast het Shell tankstation, opent op 19 december een nieuwe vestiging van il fiore healthcenters. Opnieuw vestigt een fitness centrum zich, na een totale verbouwing van de locatie, binnenbedrijvencentrum De Ring. il fiore healthcenters staat voor een laagdrempelig concept waar iedereen welkom is.

De unieke combinatie van een lage prijs vanaf slechts €9,95 per maand,hypermoderne fitnesstoestellen van het topmerk Matrix en een zeer complete dienstverlening maakt il fiore healthcenters toegankelijk voor iedereen. Leden kunnen niet alleen voor fitness terecht bij il fiore healthcenters maar ook voor groepslessen, functionele training (FunXtion), sauna’s en virtuele spinning. Dit allemaal in combinatie met zeer ruime openingstijden, doordeweeks van 6.30 uur tot 23.00 uur en in het weekend van 9.00 uur tot 22.00 uur.

Voorverkoop
De club aan de Graafschap Hornelaan opent officieel op 19 december 2016 haar deuren. Wie zich voor opening inschrijft als lid, profiteert van een flink voordeel tot wel €85,-. De zogeheten voorverkoop is inmiddels van start gegaan. Op woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur en op zaterdagmiddag tussen 11.00 en 14.00 uur is de nieuwe locatie geopend voor het publiek. Bezoekers kunnen tijdens deze voorverkoop momenten rustig even rondkijken, eventuele vragen stellen en natuurlijk direct profiteren van de voorverkoopaanbieding!

ifhc-weert ifhc-weert-3

www.ifhc.nl