Belastingparadijs Curacao

Het in Weert gevestigde SmitsVandenBroek Adviseurs|Accountants, organiseert met een aantal partners van maandag 7 november t/m zaterdag 12 november 2016 een handelsmissie naar Curaçao. Tijdens deze handelsmissie maken de deelnemers kennis met het Caribische eiland.

Tijdens deze missie staat een aantal op maat gemaakte bedrijfsbezoeken op het programma. Tijdens diverse netwerk- en match-making-momenten zal kennis worden gemaakt met diverse Curaçaose ondernemers. Vanzelfsprekend maakt u ook kennis met diverse succesvolle Nederlandse ondernemers op het eiland. Tevens brengen wordt u in contact gebracht met potentiële handelsrelaties, andere (MKB-) bedrijven en (overheids)organisaties op Curaçao.

Voor wie?
De handelsmissie naar Curaçao is bedoeld voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in een kennismaking met het handelspotentieel op Curaçao. Als ondernemer bent u actief in Nederland en overweegt u zaken te doen met Curaçao. Tijdens de missie staan tal van bezoeken gepland waarbij kennis wordt gemaakt met Curaçaose ondernemers. Ondernemers uit Nederland kunnen rekenen op een inspirerende reis.

Bedrijfsbezoeken
Tijdens de missie gaat men diverse bedrijven bezoeken waar kennisoverdracht centraal staat. Dit heeft betrekking op zowel de ondernemer, de medewerkers als het product.

Matchmaking
In het matchmaking gedeelte kunnen deelnemers met elkaar in gesprek gaan over het ontwikkelen van nieuwe samenwerkingsverbanden en het benutten van kansen. De missie is een unieke gelegenheid om kennis en ervaring met Nederlandse en Curaçaose collega- ondernemers of deskundigen uit te wisselen. De organisatie gaat naar aanleiding van een vooraf gemaakt profiel samen met haar Curaçaose partners op zoek naar een match op maat.

Nuttige met het aangename
De handelsmissie zal worden afgesloten met een deelname aan een culinair netwerk event. Dit evenement verbindt bezoekers met de missiedeelnemers in een ongedwongen sfeer. Tijdens CURAmuse worden diverse culinaire restaurants bezocht en maakt u kennis met zowel de lokale als de internationale keuken. Onder het genot van een goed glas wijn geeft u een vervolg aan de eerdere contacten die u gedurende deze week heeft opgedaan en maakt u kennis met andere ondernemers. Daarnaast leert u gedurende de week de cultuur, de historie en de prachtige natuur van Curaçao kennen.

Meer informatie: klik hier.