Thamara Winters

In het zomernummer van het Zakenblad staat een interview met twee jonge startende ondernemers Kim Weekers en Thamara Winters. De jonge onderneemsters introduceerde een voor Weert nieuw horeca concept: MOOD Food en Goods. Amper een paar maanden later stopt Thamara Winters en gaat haar compagnon Kim Weekers alleen verder.

Via haar facebook maakte Thamara Winters e.e.a wereldkundig. ‘Graag wil ik jullie laten weten per 1 augustus geen eigenaar meer te zijn van deze geweldige zaak. Is Weert daar wel klaar voor? Vroeg bijna iedereen wanneer ik vertelde over mijn plannen voor MOOD. Ja natuurlijk! antwoordde ik dan. Het was een idee en nu een identiteit. MOOD = MOOD Een eigentijdse horecazaak met een twist. Ik had gelijk, Weert was er zeker klaar voor! MOOD is en blijft een fantastisch concept waar ik erg trots op ben. Waarom ik dan toch stop bij MOOD? Het was altijd mijn plan om na een aantal jaar over te stappen naar een leidinggevende functie binnen de gezondheidszorg. Dit is eerder op mijn pad gekomen. Ik ben blij met de kansen die ik krijg en wil ze aanpakken, voor mijn persoonlijke ontwikkeling maar ook voor mijn gezin, want MOOD kost ook veel tijd, en ik heb twee kanjers van mannen die ook mijn aandacht verdienen.Jaroen Kaspern & kleine Floris.’

Restaurant Mood – Bedrijfsfilm

‘Een hoofddoel was wel dat MOOD blijft bestaan, Weert verdient dit concept! Met trots laat ik dan ook weten dat per 1 augustus mijn compagnon Kim de zaak zal voort zetten. Ik zal altijd bezig blijven met mijn grote passie: eten & alles wat daar mee te maken heeft. We keep in touch! Maar eerst even een momentje van rust en bezinning’.