Op risico van Businesspark Midden-Limburg in St. Joost (gemeente Echt-Susteren) ontwikkelt Dokvast uit Tilburg een nieuw duurzaam Europees distributiecentrum (EDC) dat onder andere over een warehouse beschikt van 68.000 vierkante meter.

Onlangs ondertekenden Dokvast, specialist in het ontwikkelen van BREEAM-dc’s, en Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg de overeenkomst voor de realisatie van het dc op een kavel van 11,6 hectare.

Businesspark Midden-Limburg
Tegen Logistiek.nl zegt Jos Klanderman, managing director van Dokvast verheugd te zijn dat zijn onderneming deze grootschalige kavel heeft weten te bemachtigen in het Businesspark Midden-Limburg. “Het biedt ons de mogelijkheid om een omvangrijk (EDC) te realiseren op deze Euregionale logistieke hotspot. Door de directe ligging aan de A2, A73 en N276 biedt het terrein een goede ontsluiting.”

Op het Businesspark van circa 40 hectare zijn onder meer het distributiecentrum van Action gevestigd en het bedrijfspand van All4Car. Ook Truck Service Simons zal zich gaan vestigen op het terrein, in het najaar start dit bedrijf met de nieuwbouw.