Terrasspecial

Onze terrasspecial stelt u graag voor aan eetgelegenheden waarbij lekker eten op een mooi terras hoog in het vaandel staan.

Golf- en Countryclub Crossmoor
Franse keuken.

Genieten van een heerlijk drankje of hapje na een dagje fietsen of wandelen in het Kempen~Broek gebied? Op Golf- en Countryclub Crossmoor bent u van harte welkom. Vanaf ons ruime terras heeft u prachtig uitzicht over onze 18 holes championship course. Ons terras is voor iedereen toegankelijk! Wij beschikken over een mooie menukaart met voor ieder wat wils. Tevens kunt u uw bezoek combineren met een gezellig spelletje jeu de boules of tennis.

Golf- en Countryclub Crossmoor
Laurabosweg 8, 6006 VR Weert
www.crossmoor.nl 


Crossmoor



Restaurant OH30

Restaurant OH30
Internationale keuken.

Hip hoeft niet altijd overgoten te zijn met overdreven veel poespas! In deze “oude” compleet gerestaureerde molen is sinds december 2014 dit “nieuwe” Restaurant OH30 gevestigd. De jonge ondernemers Emile Maessen en Elvira Curvers trekken alles uit de kast om u een geweldig bezoek te doen beleven. Bij ons kunt u trendy dineren zonder dat u zich in ingewikkelde jurken hoeft te snoeren, dat eet wel zo comfortabel. Of u nu komt voor een snelle 2-gangen lunch of een uitgebreid 6-gangen diner, zowel de zakelijke gast als de particulier willen wij helemaal in de watten leggen met OH-verheerlijke gerechten en wereldse wijnen.

Restaurant OH30
Oude Hushoverweg 30, 6003 AN Weert
www.restaurantoh30.nl

Bretelli
Elegante keuken met mediterrane en internationale invloeden.

De plaats voor een culinaire lunch, mooi glas wijn of een verrassende cocktail. Bij goed weer en een aangename temperatuur kunt u plaatsnemen op ons Bretelli’s Gastro Terras waar wij smaakvolle, gastro­nomische lunchgerechten serveren. We serveren kleinere gerechten die eventueel “als u het wenst” als shared dining geserveerd kunnen worden. We zetten de gerechtjes dan midden op tafel en u kunt deze dan zelf met uw tafel­genoten delen. De keuken voor Bretelli’s Gastro Terras is tussen 12.00 uur en 14.30 uur geopend. Een plaatsje reserveren is helaas niet mogelijk. Voor de avond uren en met diner gebruiken wij het terras voor aperitief en amuses voor onze restaurant gasten.

Bretelli
Hoogstraat 8, 6001 EV Weert
www.bretelli.nl


Bretelli

Hostellerie Munten

Hostellerie Munten
Een mix van alle culinaire werelden met een knipoog naar de Franse keuken.

Bijzondere plekjes vindt u niet op de ­gebaande paden maar liggen goed verborgen tot u ze ontdekt. Zo ook onze mooie stadstuin: een groene oase ­midden in de stad. Zicht op de kerktoren, een eigen kruidentuin, schaduw en zon plekken, lekker loungen; onze tuin heeft het allemaal! Geniet van de rust en onze heerlijke drankjes en gerechten van het eetcafé of de Restaurantkaart. Elke dag geopend (behalve zondag) vanaf 11.00 uur. Gerechten vanaf € 6,00. Menu’s vanaf € 29,50. Voor gezelschappen kunt u ook een gedeelte of de hele tuin exclusief reserveren. Kom en ontdek deze heerlijke plek!

Hostellerie Munten
Wilhelminasingel 276, 6001 GV Weert
www.hostelleriemunten.nl

Eetkamer De Oude Schut
Internationale keuken met een Italiaanse inslag.

De naam van deze Eetkamer verwijst naar het roemruchte Weerter merk oude jenever dat August Mathijsen al in 1882 op deze plek produceerde. Hier in het poorthuis bevond zich de ‘flessenstraat’ van de stokerij.
Anno nu staat De Oude Schut voor genieten van een kaart vol kleine en grotere gerechten. Met volop keuzen uit het seizoenaanbod. Ons Proef-lokaal, aan de overzijde in de poort, biedt aparte ruimte voor een borrel of wijnproeverij, met passende hapjes/tapas. Kijk ook eens op onze website. Geniet het volle leven met een mooi glas… Een verblijf dat smaakt naar meer.

Eetkamer De Oude Schut
Oude schut 9, 6001 JL Weert
www.deoudeschut.nl


De Oude Schut

Restaurant One

Restaurant One
New Dutch Cuisine.

Midden in de stad, een stoere industriële omgeving. Toch is de natuur dichtbij. Op het comfortabele lounge­terras van One geniet u niet alleen van uw aperitief met verrassende amuses, maar ook van de rust van het water van de Roer. U heeft uitzicht op de groene kruidentuin. En als u even later in het restaurant aanschuift, vindt u de in de grote, eigen moestuin gekweekte kruiden, fruitsoorten, bloemen en groenten terug op het bord. Verser dan vers. Boordevol smaak. Taste the passion. Feel at home.

Restaurant One
ECI 17, 6041 MA Roermond
www.restaurantone.nl

Chinees restaurant Azië
Aziatische gerechten met een moderne touch.

Tijdens de lunch kunt u heerlijk genieten van onze zomerse gerechten, finger­food en cocktails en ’s avonds op ons gezellig terras midden in het hartje van Weert aan het nieuwe stationskwartier en vlakbij het NS station. Ons restaurant is voorzien van airconditioning indien u het buiten toch te warm vindt.
Onze kleine fijnproeversgerechten die u kan delen met uw tafelgenoten zijn ­favoriet bij onze gasten. Daarnaast ­hebben wij ook een avondvullend 6–gangen tasting menu waarbij u kunt genieten van het beste uit onze keuken. Samen met dit menu en diverse kleine gerechten hebben wij voor u ook een zorg­vuldig geselecteerde wijnkaart samen­gesteld.

Chinees restaurant Azië
Stationsstraat 20, 6001 CK Weert
www.restaurantazie.nl


Chinees Restaurant Azië

Restaurant Boschmolenplas

Restaurant Boschmolenplas
Franse/Internationale keuken.

Restaurant Boschmolenplas biedt een unieke en trendy locatie met een 360 graden uitzicht over het water van de Boschmolenplas aan de ene zijde en de gezellige jachthaven aan de andere kant. Geniet en relax van de internationale keuken van een heerlijke lunch, fingerfood bij de borrel of diner. ’s Zomers neemt u plaats op het prachtige eet- of loungeterras waar u zich waant aan de Côte d’Azur terwijl de boten aan- en afmeren aan onze eigen aanlegsteiger. De ruimte op de begane grond kan zich omtoveren in een exclusieve en sfeervolle ruimte die bij uitstek geschikt is voor feesten, borrels, zakelijke bijeenkomsten en huwelijken met aangrenzend terras.

Restaurant Boschmolenplas
Bosmolenweg 16, 6097 NG Panheel
www.restaurantboschmolenplas.nl

Lounge 44
Internationale keuken.

Aan de prachtige haven De Rosslag in Herten kunt u zowel zomers als ’s winters in een duidelijke ongedwongen sfeer genieten in ons sfeervolle restaurant of op het prachtige terras. Restaurant Lounge 44 is een horecagelegenheid waar in een relaxte omgeving, zowel binnen als buiten, eten en drinken gecombineerd kan worden met zakelijke en persoonlijke ontmoetingen. Wij bieden u ’s middags een heerlijke lunch, ’s avonds een diner en op elk willekeurig moment kunt u bij ons genieten van een drankje. Kijk op onze website voor alle mogelijkheden op het gebied van bijeenkomsten, vergaderingen, borrels, feesten, partijen en dergelijke.

Lounge 44
Schoolstraat 44, 6049 BN Herten
www.lounge44.nl


Lounge44