Vanuit het gedachtegoed van succesvol en excellent ondernemerschap zoekt de jury van de Konnekt’os MVO-prijs gedreven en geïnspireerde ondernemers. Ondernemers die met en in hun bedrijf verschillende aspecten van maatschappelijk verantwoord ondernemen laten zien, op het gebied van People, Planet en Profit.

Heeft u als ondernemer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst of neemt u deel aan het banenplan? Bent u bewust bezig met mens en milieu en voortdurend op zoek naar energie- en grondstoffen besparing? Of zijn veiligheid en scholing voor uw werknemers belangrijk binnen uw bedrijf? Dan bent ú een uitstekende kandidaat om deel te nemen aan de strijd om de Konnekt’os MVO-prijs Midden-Limburg 2016-2017!

Alle MKB-bedrijven die in Midden-Limburg of Cranendonck maatschappelijk verantwoord ondernemen kunnen meedoen aan deze verkiezing. Ook bedrijven die niet zijn aangesloten bij Konnekt’os worden van harte uitgenodigd om mee te dingen naar deze prijs.

MVO in de schijnwerpers
Konnekt’os lanceert de prijs om bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen in de schijnwerpers te zetten. Het winnen van de prijs levert u bijvoorbeeld veel positieve publiciteit op. Een gerenommeerde vijfkoppige jury zal de inschrijfformulieren zorgvuldig beoordelen op hun MVO-gehalte en uit de drie uiteindelijk overgebleven finalisten een winnaar kiezen. Die wordt tijdens een feestelijk ondernemersevenement in november publiek bekendgemaakt. Het bedrijf dat zich aantoonbaar het meest inzet op het gebied van duurzaam ondernemen, krijgt de Konnekt’os MVO-prijs Midden-Limburg uitgereikt. Deze ondernemer mag zichzelf twee jaar lang ‘de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemer’ van deze regio noemen.

Aanmelding en procedure
De kandidaatstelling staat open voor alle MKB-bedrijven in de gemeenten Cranendonck, Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert met minimaal 5 en maximaal 250 werknemers. Aanmelden kan tot 30 september a.s. via het inschrijfformulier op de website www.mvoprijs.nl. Zowel bedrijven met een winstoogmerk als non-profit organisaties mogen inschrijven. Ook als werknemer van zo’n bedrijf kunt u het inschrijfformulier invullen en uw bedrijf kandidaat stellen.

De Konnekt’os MVO-prijs Midden-Limburg wordt georganiseerd door MVO-platform Konnekt’os in samenwerking met COS Limburg en wordt mede mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van de provincie Limburg, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Risse Groep en Westrom.