Wethouder Frans van Eersel

De Gemeente Weert organiseert op maandag 27 juni een ondernemers netwerkborrel en kennissessies. Ook dit jaar opnieuw een interessant programma waar inspiratie, kennis delen en netwerken centraal staan.

De kennissessies in het middagprogramma
Het basisthema dit jaar is het economisch profiel van Weert. De gemeente Weert heeft veel gezichten. Twee daarvan lichten we er uit met een workshop. Wilt u hieraan deelnemen? Op het online aanmeldformulier kunt u uw keuze aanvinken. Deelname is gratis.

Circulaire economie, winst door duurzaamheid
Biobased Economy, Cradle 2 Cradle, Circulaire Economie, oude wijn in nieuwe vaten? In ieder geval goede wijn! Hoe kunt u als bedrijf profiteren van duurzaamheid en alternatieve grondstoffen? Tijdens de workshop ‘Circulair ondernemen in de regio Weert ‘ laten we u deze goede wijn figuurlijk proeven. Dit aan de hand van diverse casussen uit de regio.

Topsport en toptalent, hoe kunnen we verbinden?
Rob Ehrens weet als bondscoach van de NL springruiters als geen ander hoe hij toptalent moet aantrekken, laten groeien en excelleren. Hoe hij dat doet, vertelt hij in deze inspirerende workshop. Toptalent speelt een grote rol bij organisatie-ontwikkeling. De taak groei te realiseren en te innoveren rust al snel op hun schouders. Hoe bepaal je eigenlijk wat toptalent is en is het wel te managen?

Programma
16.00 uur ontvangst voor het middagprogramma
16.25 uur wethouder Van Eersel opent de kennissessies
16.30 uur aanvang van de 2 kennissessies
17.30 uur ontvangst voor het avondprogramma + afsluiting kennissessies, met koffie, soep en broodjes
18.00 uur opening netwerkborrel door wethouder Van Eersel, de wethouder vertelt over actuele onderwerpen
18.15 uur tijd voor het netwerken
20.00 uur einde van deze ondernemersbijeenkomst

Locatie
Stadhuis van Weert, Wilhelminasingel 101 – 1e etage

Aanmelden vóór 23 juni 2016
U bent van harte welkom op een van de kennissessies en/of de netwerkborrel. Aanmelden kan via de link op de website van de gemeente Weert.