Sociëteit Amicitia 1842, tegenwoordig de SooS
Sociëteit Amicitia 1842, tegenwoordig de SooS

Op vrijdagavond 20 mei organiseert Sociëteit Amicitia 1842 de kennissessie ‘van onbekend naar personal brand‘ bij de SooS in Weert. Bezoekers krijgen een inkijkje in hoe ze zelf aan de slag kunnen met het bouwen en ontwikkelen van hun eigen merk. Met als doel, zichzelf onderscheiden van iedereen die hetzelfde (werk) doet. De avond is dus met name interessant voor personen die effectiever aan hun profilering willen werken.

Eigen merk bouwen
Succesvolle mensen zoals Steve Jobs, Oprah, Richard Branson, André Rieu en Linda de Mol hebben doelbewust zo’n eigen merk (personal brand) ontwikkeld. Maar je hoeft geen celebrity of BN’er te zijn om ook zo’n eigen merk te bouwen en daar succes mee te behalen.

Programma

De bijeenkomst wordt verzorgd door Angèl Nijskens, eigenaar van Nijskens PR Agency. Ze zal in gesprek gaan met Sjef van den Berg, hij behoort tot de top 10 beste handboogschutters ter wereld. Sjef zal vertellen wat personal branding voor hem als topsporter betekent en over zijn ‪#‎RoadtoRio augustus dit jaar. Daarnaast zal Roy op het Veld, de kersverse hoofdredacteur van De Limburger, te gast zijn en o.a. vertellen over media. Natuurlijk zal het gesprek ook gaan over branding en de nieuwe look die De Limburger vanaf dinsdag 17 mei zal uitdragen. Op het Veld was tot voor kort adjunct-hoofdredacteur bij Het Financieele Dagblad.

Amicitia 1842
Sociëteit Amicitia 1842 staat van oudsher bekend als een vereniging voor ondernemende mensen uit Weert en omstreken die in een prettige omgeving zaken met elkaar willen doen. De Sociëteit heeft haar thuis op Markt 9 te Weert bij de SooS, in een fantastisch rijksmonument met alle mogelijkheden om het leven te vieren.

De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor zowel leden als niet-leden, de inloop start om 17.00 uur. Het plenaire gedeelte zal tot ongeveer 19.00 uur duren. Aansluitend is er ruimte voor een gezellige after-borrel. Voor informatie en aanmelden kijk op www.onbekendnaarpersonalbrand.nl