M-art media productions is het eerste bedrijf uit Nederweert en Weert dat zijn product heeft aangemeld voor de Productprijs 2016. Het betreft een moderne online politie realityserie rondom het politie basisteam Weert-Nederweert-Leudal. Onder de naam Robuust Blauw zijn in de afgelopen maanden zes afleveringen gemaakt.

Volgens de trotse maker Martijn van Eijck is het uniek dat op lokaal niveau een realityserie wordt gemaakt, die vervolgens online wordt gepubliceerd.

Politiewerk realistisch in beeld brengen
Het doel van de serie is om het publiek in de regio Weert, Nederweert en Leudal kennis te laten maken met de diverse facetten van het politiewerk en dat realistisch in beeld te brengen. Daarnaast is er in de afleveringen ook aandacht voor diverse thema’s en het bredere politiewerk, zoals hennepteelt, woninginbraken, Dierenpolitie, Donkere Dagen Offensief, openbare orde en de wijkagent. Op de website www.weerterlandprijs.nl vindt u een link naar de serie.

Aanmelden voor Weerterlandprijs
Maakt u zelf een product dat het beste product kan zijn van Nederweert en Weert? Meld het dan aan via de website www.weerterlandprijs.nl. Op de ingezonden producten kan door het publiek gestemd worden. Zo wordt een top 3 geformeerd waaruit op de feestavond op 4 november de uiteindelijke winnaar gekozen wordt. Kaarten voor deze feestavond zijn verkrijgbaar via de website www.munttheater.nl en kosten 69,- euro excl. BTW.

Robuust blauw genomineerd