MVO prijs
MVO prijs

Konnekt’os heeft de inschrijftermijn voor de Konnekt’os MVO-prijs Midden-Limburg verlengd tot eind juni. Een aantal partners en bedrijven heeft aangegeven meer tijd nodig te hebben. De uitreiking van de prijs is verschoven naar het najaar en wordt gecombineerd met het Konnekt’os Jaardiner zodat het een extra feestelijk event wordt.

Nog even alle informatie op een rij ten aanzien van de Konnekt’os MVO-prijs Midden-Limburg:
Konnekt’os organiseert tweejaarlijks samen met COS Limburg de uitreiking van de MVO-prijs. Dit jaar hebben we een primeur: de uitreiking van de Konnekt’os MVO-prijs voor Midden-Limburg! Alle MKB-bedrijven die binnen deze gemeenten en de gemeente Cranendonck maatschappelijk verantwoord ondernemen, kunnen meedoen aan deze verkiezing. Dit alles met als doel om MVO binnen het MKB in onze regio te stimuleren, Best Practices te belichten en koplopers zoals u in het zonnetje te zetten!

Partners van Konnekt’os maken uiteraard ook kans om de MVO-prijs in de wacht te slepen:
Konnekt’os hoopt dan ook dat u meedoet! De winnaar mag zich 2 jaar lang de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemer van Midden-Limburg noemen en ontvangt een beeldje van kunstenaar Guus Voermans.

Bovendien ontvangen alle deelnemende bedrijven tips van een professionele jury om uw MVO-beleid aan te scherpen en levert de verkiezing de nodige PR voor de deelnemers op. De 3 finalisten krijgen daarnaast een kosteloze bedrijfsfilm en interviews in diverse publicaties.

Aanstaande dinsdag hoort u hier meer over tijdens het Konnekt’os Voorjaarsvent in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Heeft u nu al vragen over de verkiezing, stel ze gerust via tel.: 0495 584 636 / 0495 584 689 of info@konnektos.nl.