Maak kans op 20.000 euro met uw duurzame innovatie

Heeft u een duurzame innovatie en zoekt u een springplank naar succes? Doe dan mee aan de Herman Wijffels Innovatieprijs. De inschrijving start op 7 maart. Maak kans op 20.000 euro, publiciteit en toegang tot kennis en netwerken.

U kunt meedoen met innovaties in de categorie ‘Food & Agri’, ‘Circulaire economie’ of ‘Vitale gemeenschappen en zorg’. Elke categorie heeft een hoofdprijs van 20.000 euro.

Wanneer kunt u meedoen?
We zoeken ondernemende mensen met de beste innovaties. U doet mee op persoonlijke titel, eventueel samen met anderen. U gaat daadwerkelijk met de innovatie ondernemen. Ook heeft u een werkend productiemodel, testresultaten of een pilot beschikbaar.

Innovaties voor de wereld van morgen
Het verduurzamen van onze economie heeft een groot maatschappelijk effect en biedt kansen voor ondernemers. We zijn ervan overtuigd dat een duurzame economie sterker en daarmee succesvoller is. De Herman Wijffels Innovatieprijs stimuleert al vijftien jaar innovaties die bijdragen aan een duurzame toekomst en is dé duurzame innovatieprijs van Nederland.

Inschrijven kan via deze link.