Super 5 Trofee
Super 5 Trofee

Het recreatiegebied De IJzeren Man in Weert is van dinsdag 25 tot en met zaterdag 29 augustus het decor van het sportevenement Rabo Super 5. Vijf dagen lang werken honderden sportievelingen zich in het zweet in dit bosrijke gebied. Er wordt meegedaan in 3 categorieën van laagdrempelig eenvoudig voor recreanten tot leuk uitdagingsniveau voor sporters. Iedereen kan meedoen dus! Te beginnen met een bosloop, gevolgd door een wandeltocht, zwemparcours, fietstocht en tot slot een mini-triatlon.

Inschrijven is nog steeds mogelijk! Kom alle dagen meedoen of gewoon per onderdeel wat je leukt vind in de leukste week van Weert. Kijk voor het programma op www.super-5.nl

Iedereen die naar de IJzeren Man gaat, heeft het houten bord met de naam IJzeren Man weleens gezien. Ab Denessen (95), initiatiefnemer van Super 5, heeft het bord in 1958 gemaakt toen hij nog directeur van het zwembad De IJzeren Man was. “Ik heb het bord gemaakt van een gekapte eikenboom uit het IJzeren Man gebied. Momenteel zijn deze borden voorzien van een aankondiging banner van de Rabo Super 5. Deze zijn nu op meerdere plekken in Weert te bewonderen.

Ook is er een Super 5 Trofee gemaakt destijds. Vorig jaar is deze voor het eerst weer uitgereikt aan de grootste groep deelnemers; Account-plus.
Op dinsdag 11 augustus om 16.00 wordt de Rabo Super 5 Trofee weer terug overhandigd aan de organisatie van de Super 5 bij Cafe-zaal Dennenoord aan de Voorhoeveweg 2 te Weert. Een mooi moment om de leukste week van Weert weer onder de aandacht te brengen.
Een ieder is welkom om hierbij aanwezig te zijn en/of om zich in te schrijven. Inschrijven kan ook digitaal op www.super-5.nl