Cubis is dé culturele businessclub van Weert. Op een aangename manier, onder het genot van cultuur en een hapje en een drankje, halen de leden van Cubis de banden aan en worden verbindingen gelegd. Samen met je partner en zakelijke gasten geniet je van een heerlijk avondje theater.

Cubis erkent het maatschappelijk belang van de culturele sector. Als partner van het Cultureel Lint ondersteunt Cubis jaarlijks een regionaal talent. Dit talent krijgt een mooi podium om op te treden. Tijdens het Cultureel Lint, maar ook bij een van de bijeenkomsten van Cubis.

Met trots presenteren wij…
Nigel Otermans! De Weerter illusionist is het vierde jonge talent dat de ondersteuning van Cubis ontvangt. Hij heeft recentelijk zijn havo afgerond en richt zich nu volledig op zijn passie als goochelaar en illusionist. Nigel heeft al diverse prijzen gewonnen, waaronder Nederlands Jeugdkampioen Toneelgoochelen (2019). Deze zomer stond hij met zijn eerste theatervoorstelling Magic Nights Valkenburg meerdere avonden in een uitverkocht Openluchttheater Valkenburg. Culturele businessclub Cubis kijkt samen met Nigel uit naar een magisch cultureel seizoen!

Nieuw seizoen
Vanaf oktober vinden er gelukkig weer de reguliere Cubis-ontmoetingen plaats in het Munttheater. En als u dit leest, hebben we de eerste voorstelling alweer achter de rug. We zijn gestart met een theatertopper, de Limburgse première van de Rocky Horror Show. Later dit seizoen bezoeken we nog dansvoorstellingen, luisteren we naar Stef Bos en gaan we in Theater De Maaspoort naar de musical Titanic. Vanaf nu worden er ook weer bedrijfsbezoeken georganiseerd.

Nieuwsgierig?
Wil je erbij zijn? Neem gerust een kijken op onze website voor het programma en meer informatie.