NEDERWEERT – Administratiekantoor Roel Hermans is voor de derde keer genomineerd voor de prestigieuze Exact Cloud Award. Op 22 september werden Roel en zijn team verrast met een bezoek van Exact.

Het is het derde aar dat Roel deelneemt aan de Exact Cloud Award en ook dit jaar behoort hij tot de felbegeerde top tien. Hij wilde hem voorgaande jaren natuurlijk ook dolgraag winnen, maar dit jaar zou het echt de bekroning op het werk zijn. Eventuele winst zou dan samen vallen met het tienjarige jubileum van het administratiekantoor.

Vestiging Amsterdam
AKRH kenmerkt zich door de sterke lokale bekendheid. Omdat Roel met zijn team zeer innoverend werkt heeft het kantoor echter een landelijk bereik. Onlangs is er dan ook een vestiging in Amsterdam geopend. AKRH zet volledig in op een geautomatiseerde administratie voor de ondernemers die het kantoor bedient. Op deze manier is er ruim voldoende tijd over om ondernemers te voorzien van advies om hen te laten groeien.