Sinds oktober vorig jaar is het mogelijk om bij het Nederlandse verrassingsplatform Greetz eigen cadeaupapier te ontwerpen waarin de cadeaus worden verstuurd. Een wereldwijde primeur in de retailwereld, die nu ook steeds populairder wordt bij bedrijven. Niet alleen worden er namelijk foto’s van jarigen op het cadeaupapier gedrukt, maar steeds vaker verschijnen er ook bedrijfslogo’s op het papier.

Bedrijven die bloemen, knuffels, mokken, chocolade, beautyproducten en giftsets van bloemen of wijnen willen bestellen kunnen dit bij Greetz doen met hun logo op het cadeaupapier. Een leuke manier om je verder als bedrijf te profileren voor zakelijke bedankjes of verjaardagscadeautjes van personeelsleden.

Het ontwerpen van het cadeaupapier is een fluitje van een cent. Greetz biedt zelf al diverse sjablonen aan in thema’s als: zakelijk, verjaardag, beterschap en bedankjes. Kies het sjabloon naar keuze en upload daarin het bedrijfslogo. Vervolgens kun je een preview bekijken hoe het cadeaupapier er uit komt te zien. Alles bij elkaar neemt nog geen 2 minuten in beslag.

Bedrijven met interesse kunnen terecht bij https://www.greetz.nl/zakelijk of https://www.greetz.nl/cadeaupapier.